Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 216 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (216)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 22. ledna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice musíme pochválit stravování, vybavení jídelny, množství jídla, úslužný personál. Musíme vyzdvihnout masérské umění paní Marie./Snad jsem si přečetla správně vizitku/ Příjemná blondýnka. Procedury příjemné. Prostředí lázní krásné, příroda, okolí, možnost neomezených možností využití. Přijedeme vyzkoušet v létě. Nyní to byl skutečně Zimní relax.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi kvalitní lázeňská péče, možnost využití hotelového bazénu. Sortiment i pestrost nabízených pokrmů při snídaních i poledních a večerních menu. Příjemná atmosféra, doprovodný program i odborná úroveň personálu v lázeňské kavárně.
    • Nižší odborná úroveň obsluhujícího personálu lázeňské restauraci.
  • Stanislava Jahodíková

    ?

    jednotlivec, 16. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tamara Zusková

    ?

    skupina přátel, 6. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Dobrovodsky

    ?

    jednotlivec, 23. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anna Sochová

    ?

    dospělý pár, 2. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrá dostupnost
      Perfektní služby v hotelu pod jednou střechou
      Milý a vstřícný personál
      Velmi dobre stravování
      Areál je umístněn v krásném parku s vzácnými stromy a pohodlným vycházkovým územím
      Tenisové hřiště
      Půjčovna kol
  • Lubomír Studený

    ?

    dospělý pár, 15. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    1.krásné prostředí s perfektně udržovaným lesoparkem a možností procházek s dostatkem odpočinkových laveček,umožňujícím navíc i výhled na krásná lesní zákoutí
    2.maximální pozornost a vstřícnost perzonálu hotelu a celých lázní
    3.vynikající a neopakovaný výběr v nabídce jídla s dostatkem různého druhu ovoce
    4.samostatné léčení s doporučenými procedůrami prim.MUDr.Sochorem je vysoce odborné a na úrovni.Mladí fyzioterapeutové aplikují moderní a účinné metody,získané na fakultách vysokých škol.Rovněž i masérky.Léčení pak navíc doplňuje akupunktura aplikovaná prim.MUDr.Sochorem
    5.oceňuji i možnost využití bazénu s vířivkou,sauny,minigolfu a spousty knihoven s volným přístupem na jednotlivých podlažích hotelu
    7.v neposlední řadě oceňuji též příjemné posezení v kavárně na kolonádě a nabídku hotelu na různé zajímavé zájezdy po okolí i pro menší počet účastníků,dokonce hotelovým mikrobusem
    8.délku celkového léčebného pobytu jsme měli s manželkou 22 dnů,což je dostatečná doba,abychom takto posoudili a hodnotili Lázně Ostrožská Nová Ves a vřele proto doporučili i dalším případným zájemcům
    • Odvolávám se na výšeuvedené hodnocení,které vyjadřuje vlastně vše,co se nám s manželkou opravdu líbilo a proto si dovolujeme tyto lázně směle doporučit
    • Ano,i zde mám připomínku.V době našeho pobytu dosahovaly venkovní teploty až 35°C,což pochopitelně ovlivnilo i teploty na pokojích,zejména ve 3.p.,které jsou téměř celodenně vystaveny sluníčku a jsou pod střechou.Ventilátory,které jsou na pokojích k dispozici,jsou naprosto nedostačující.Jen víří teplý vzduch.Doporučuji proto zvážit účinnější ochlazování těchto pokojů.
      Dalším nedostatkem jsou, až někdy nepříjemné výpary z kuchyně.Zřejmě je nevhodné umístění vyústění odsavačů z kuchyně a nedostatečné filtrování.V tomto případě by nemuselo být dořešení příliš složité.Více připomínek nemám:-)
  • Ivana Běťáková

    ?

    jednotlivec, 11. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi přívětivý a ochotný personál, zvláště na recepci a v jídelně.
      Určitá volnost při ubytování, minimální množství organizovanosti, zakázů a příkazů, které léčícím se přiblížily a zpříjemnily nové prostředí.
      Vybavení pokoje stolním větrákem.
    • Možná by bylo vhodné vybavit pokoje vysoušečemi vlasů (v mém 1-lůžkovém nebyl) a pomocnými tyčemi k otvírání a zavírání střešních oken.
  • Olga Jindřichová

    ?

    jednotlivec, 5. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostředí
      Vstřícnost personálu
      Doporučila bych tomu kdo má rád klid,velmi pěkné okolí lázni a dobrá úroveň procedur.
    • Lékař by měl při vstupní prohlídce projevit více zájmu o zdravotní problémy návštěvníka lázní.
      Uvítala bych lepší ubytování pro samoplátce (balkon),možnost sušení plavek
      po navštěvě bazénu a fen na vlasy přimo
      na pokoji.
  • Vojtěch Martinek

    ?

    dospělý pár, 31. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Umístění v nádherné lokalitě