Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 1079 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (112)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 18. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Brzké ranní zásobování hotelových kuchyní. To byl nepříjemný budíček.
  • Hana Vorackova

    ?

    skupina přátel, 3. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nemám co dodat vše moc pěkné rádi se k vám vrátíme
  • Lenka

    ?

    skupina přátel, 7. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel má velice dobré umístění, je to blízko fontány, obchůdky jsou v dosahu, je to i blízko nádraží, takže pokud cestujete vlakem, za 5-10minut jste u hotelu. Pokoje jsou pěkně zařízené. Jídlo nám chutnalo.
    • Jediné, co nám letos trochu vadilo, byly dost špinavé koberce.
  • Milena Poláková

    ?

    skupina přátel, 26. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S hotelem, hotelovým personálem a celkovými službami jsme byly velmi spokojené. Ubytování a vybavení pokojů bylo bez chyb a na kvalitu jídla si rozhodně nemůžeme stěžovat. Můžeme všem jen doporučit.
    • Skvělý hotel.
      Profesionální personál.
      Vynikající kuchyně.
      Dostupné lázeňské služby.
      Co bylo cestovkou nabídnuto, bylo bezezbytku splněno.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 1. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Kostelková

    ?

    skupina přátel, 30. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsem byla nadmíru spokojena, ochotný a vstřícný personál hotelu, vzorná čistota, vynikající kuchyně. Ráda se příležitostně vrátím.
  • Milada Vítová

    ?

    skupina přátel, 28. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt se nám líbil, personál byl příjemný a ochotný. Jídlo bylo výborné. Lázeňslé procedury byly také bezvadné.Celkově se nám v Poděbradech velmi líbilo.
    • Nelíbilo se nám, že nás každé ráno vzbudil hluk, který způsobovaly auta se zásobováním (měli jsme okna přímo naproti), ale chápeme, že toto se asi těžko dá ovlivnit. :-)
  • Jiřina Chládková

    ?

    skupina přátel, 26. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Mizerný poměr výkon/cena. Za svoje peníze bychom očekávali opravdu lepší služby, kvalitu lázeňské péče i stravování.
    • Počasí.
    • Lázeňský poplatek byl vždy v ceně pobytu. Nyní je zřejmě, vzhledem k ceně, jak v ceně pobytu, tak je vymáhán i zvlášť. Nemravné, právě tak, jako neslýchané placení poplatku za parkování vozidla lázeňského hosta! Touto cestou, cestou nenajedenosti, spolehlivě dojdete ke ztrátě klientů. O čtyři jste letošním zážitkem již přišli.
  • Marie Šrámová

    ?

    skupina přátel, 20. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celková spokojenost s prostředím i službami. Výborné!
    • Poukázku do kavárny jsme využily až v neděli, protože v pátek a v sobotu bylo stále obsazeno.
  • Pečinková Eva

    ?

    skupina přátel, 11. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování bylo skvělé, jen jsem byla trochu "zklamaná" z jídla. To, co bylo nabízeno, bylo chutné, ale ve čtyřhvězdičkovém hotelu bych čekala větší výběr (večeře), nebyl žádný dezert (ten bychom si klidně i připlatili, ale restaurace žádný nenabízela). Na snídani například už v 9:00 nebyla míchaná vajíčka a ani nebyla doplněna.
    • Líbilo se mi prakticky vše :).