Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 1088 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (11)

Filtry

  • Jan Barták

    ?

    rodina se staršími dětmi, 10. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Restaurace na vysoké úrovni, jídlo výborné, servis milý, příjemný, ochotný.
    Prostředí celého hotelu velmi pěkné, příjemné.
    • Velmi pěkné prostředí.
      Dopravní dostupnost.
      Milý, příjemný, ochotný personál.
      Výborné jídlo.
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Děkujeme Vám za milá slova. Snažíme se dělat maximum, aby hosté byli spokojeni a rádi se k nám v budoucnu vraceli. Váš tým Spa Hotelu Felicitas.

  • Nutilová Štěpánka

    ?

    rodina se staršími dětmi, 16. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování na velmi dobrém místě. V centru parku. Kolonáda úžasná.
    • Pokoj bohužel bez klimatizace.
  • Andrej Perlifan

    ?

    rodina se staršími dětmi, 3. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojene
  • Ivana Fitznerová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 14. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    byli jsme velmi spokojeni s možností využívat bazén, s jídlem i s ubytováním. Mohu doporučit pro vozíčkáře i rodiny s malými dětmi. Ivana Fitznerová
  • Jana Sýkorová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 30. prosince 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Největší pochvala pro veškerý personá. Hotel je příjemný, jídlo slušné. Zklamalo nás, že vstup do bazénu byl velmi omezený a překrýval se s večeří a snídaní. Na pokojích není volný přístup na internet, pouze za poplatek 50 kč den. Celkový dojem z pobytu je dobrý, ráda pojedu znovu.
  • Michaela Holubová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 15. července 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsme pravidelnými zákaznicemi, ale bohužel musím konstatovat, že úroveň hotelu se zhoršuje. Na Vinném pobytu jsme se hroznu nedočkaly, úroveň služeb nic moc a jedna milá slečna na recepci to nezachrání. Za tyto peníze bych čekala profesionální přístup.
  • Jaroslava Adámková

    ?

    rodina se staršími dětmi, 15. března 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den , hodnotím velmi pozitivně služby hotelu Felicitas ve všech parametrech , včetně velice chutné podávané stravy. Jedinou minipřipomínkou bych se dotkla zveřejňované teploty bazenu, která mně ve skutečnosti připadala nižší , ale zdání může klamat i moje kyčelní klouby :). Pobyt byl velice příjemný a děkuji za sebe i dceru .
  • Bohumil Kovrzek

    ?

    rodina se staršími dětmi, 1. února 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marcela Hříbalová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 24. ledna 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Kvalita ubytování je velmi vysoká, někomu však mohou vadit tvrdší užší lůžka.