Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 215 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (124)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrý den,promiňte že jsem svůj dojem z pobytu ve vašem penzionu Majorka napsala jen do notýsku na pokoji,na recepci mi to při odchodu nebylo nabídnuto.
      Děkuji za krásné ubytování,za dobré snídaně,za příjemný perzonál,za čistotu i nabídku osvěžení v ledničce-škoda,že jsem nemohla zůstat déle a vychutnat siatmosféru 30let,která na mne celou dobu dýchala,byla jsem moc spokojená a věřím,že si to za čas zopakuji-v Majorce a krásném okolí,které jsem nestihla prohlédnout,s pozdravem D.Suchomelová ze Zlína.
  • Jitka Kreuzziegerová

    ?

    jednotlivec, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Rozvrzané nepohodlné postele, tvrdé polštáře a pouze jeden kus.
      Studená voda v bazénu.
  • Jiří Vanžura

    ?

    jednotlivec, 15. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Vašíčková

    ?

    jednotlivec, 4. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobře naplánovaný rozpis procedúr. Navazovaly na sebe časově.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Stanislava Bryndová

    ?

    jednotlivec, 6. září 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbil se mi hezký kraj a upravené vesnice. Dále služby v lázních a procedury, moc milé sestřičky, šikovný masér pan Kopecký v LD Balnea.
    • Nelíbilo se mi že hotel byl tzv mrtvý, skoro žádný personál kromě ranních hodin, pekárna nebo co to vlastně bylo stále zavřená, takže když jste si tam večer chtěli posedět tak bylo zavřeno.A určitě bych tedy vytkla velmi tvrdou nepohodlnou postel a zápach ze záchodu.A naprosto nepoživatelné večeře v LD Balnea ale i v okolních restauracích plus pomalý personál.Myslím, že okolí Slatinic je natolik malebné, že by stálo zauvažovat nad tím, jak ještě vylepšit tyto pokulhávající služby a tím zvýšit návštěvnost Slatinic.
  • Václav Burget

    ?

    jednotlivec, 9. listopadu 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Svůj krátký pobyt jsem si užil. Měl jsem jediný požadavek - klid, pohodu a relaxaci a to se mi splnilo po všech stránkách.
  • Jaroslav Hýbl

    ?

    jednotlivec, 18. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • prostředí je tam krásně
    • Strašně vrzala postel, při každém otočení mě to budilo, chyběl na pokoji fén.
  • Jiří Fryšták

    ?

    jednotlivec, 5. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Přijemné prostředí v pěkném okolí
  • Václav Kozelský

    ?

    jednotlivec, 13. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • -Penzion Majorka-hezký
      -klidné prostředí
    • -Pro každou dvojici(manželský pár)by měly být procedura ve stejný čas
      -když jede kolektiv-více páru,měli by být ubytování vedle sebe