Recenze

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 131 recenzí

  • Personál

    91%

  • Vybavení

    86%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (127)

Filtry

  • Jana Koudelková

    ?

    jednotlivec, 14. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi ochotný a milý personál, který vyřešil i drobnosti obratem - pěkné zařízení pokojů - hezké okolí i celý střed Teplic - dobrá organizace léčení
    • nemám připomínky - líbilo se nám zde
  • Ivana Kurelová

    ?

    ostatní, 26. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi příjemný a ochotný personál
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petr Zlámal

    ?

    dospělý pár, 18. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jako samoplátce hodnotím týdenní pobyt v LD Judita jako velmi zdařilý, i manželka konstatovala, že rodinné finance jsme vynaložili účelně a rozumně.
    • - ochota a profesionalita personálu,,počínaje paní uklízečkou přes
      šikovné a rychlé servírky v jídelně až po
      specialisty na pracovištích jednotlivých procedur.
    • Časové rozložení procedur. Ve 4 případech poslední procedura dne v 17,00 hod.,takže po obědě se čas dal velmi málo využít na delčí výlet mimo město, např. Milešovka,Duchcov,Ústí n/L aj.
      A k tomu ještě respektovat časy procedur manželky.
      Rovněž tolik Arabů na km2 málokde v ČR k vidění. Chápu však, komerce je komerce.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbila se mi ochota personálu.
  • Radek Kujínek

    ?

    dospělý pár, 27. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Teplice stojí za podívání, spousta kulturních památek a pěkné okolí na výlety. Ubytování a půlka procedur fajn, poměr výkon/cena celkem dobrý, i když jsem v hodnocení zdůraznil věci, které se mi nelíbily, tak jsem odcházel celkem spokojený a klidně bych se vrátil.
    • Ubytování pěkné, prostorný a čistý a uklízený pokoj, lednička, koupelna s vanou.
      Ze 14 procedur 7 příjemných, termální koupele, vířivka, perlička, cvičení v termálním bazénu a masáž. 7 celkem nudných, 3x nahřívání zad a 4x ultrazvuk.
      I když jídlo nic moc, tak se dal vzít zeleninový salát k obědu a večeři a nějaké zelenina a ovoce ke snídani, takže kurděje nehrozily.
      Možnost půjčení knih.
    • Strava by se dala označit jako nudná, fádní, nevynalézavá. Sice se většinou dalo nějaké jedlé jídlo najít, ale jedlé neznamená, že si člověk pochutná.Prostě taková spíš strava nemocničního typu, i když jsme žádnou dietu neměli. Absence dezertu, pouze 2x jablko a 1x banán.Občas divné kuchařské kreace, například filé s nějakými kyselými houbami z konzervy. Nebo polévka moučného typu, prý lososový krém, ale ani moje žena, která ryby nejí to nepoznala a trošku snědla. Takže vlastně úspěch.Vejce k snídani pouze jedenkrát 2 kusy vařené, zato uzenina se dla objednat každý den. Káva jakási instantní z automatu, celkem nechutná.
      Taky se mi nelíbili kuřáci pod oknem, ale to lázeňskému domu nelze vyčítat, je to veřejný park, i když lázeňští hosté.
      Terasa u kavárny pěkná, ale bohužel s otravným hučením vzduchotechniky, takže lépe sedět v kavárně.
  • Marcela Žitná

    ?

    dospělý pár, 27. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ve středu jsme museli opustit v 9 hodin podle původních pokynů pokoj. Problém byl v tom, že jsme měli ještě před odjezdem plánovaný pobyt v bazénu v půl jedné. Díky dvěma pokojským na našem poschodí jsme dostali k dispozici náhradní pokoj, abychom se tam mohli převléknout a nechat kufry. Moc děkujeme, byla to služba navíc.
    • SPA.cz jsem využila k relaxačnímu pobytu již několikrát. Proto mohu srovnávat přibližně z osmi navštívených lázní. Strava v Juditě byla nejhorší. Jídlo zcela bez chuti, nabízené saláty, upečené koláče, doplňkové salámy, sekaná ihned zmizely a už nebyly dodány. V jedné jídelně byla nabídka trochu jiná než ve druhé, tudíž se muselo pobíhat a dívat se, co je nabízeno. Strava nás zklamala.
  • Drahomíra Svatošová

    ?

    jednotlivec, 25. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • procedury,
    • za celý pobyt jsem se nevyspala,hlučnost v parku po pulnoci Arabi pikniky / vyspání je zaklad pohody/
      lůžko vrzalo při jakemkoliv pohybu a nepohodlná matrace
      porce jidla malá gramaž - večeře /spíše dětské porce
      některé masérky se nevhodně chovají,
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    šetření na vybavení pokoje - poničená a slepovaná lampička
    • obsluha personálu v jídelně
    • Předhánění důchodců, když se otevřela jídelna, protože některých potravin bylo málo. Na př. vařená vajíčka, sýry. Automat na kávu byl zapnut k snídani jen jeden a stála se fronta. I když tam byly stále dva.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení