Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 594 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (30)

Filtry

  • Helena Štorková

    ?

    dospělý pár, 7. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do hotelu Garni jezdíme každoročně a dosud nás nezklamal.Je zde milý a vstřícný personál.Tentokrát bych chtěla velmi poděkovat pánovi z recepce za pomoc a vstřícnost ohledně nenadálého prodloužení pobytu z důvodu náhlé hospitalizace mého partnera v nemocnici.Velké díky!!!!!!!
    • naprosté soukromí,výhodou je malá kuchyňka,ve které si můžete ohřát vlastní jídlo,uvařit kávu,krásné okolí,blízko do centra,vstřícný a milý personál.
  • Mgr. Ludmila Polívková

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt jsem absolvovala v tomto ubytovacím zařízení již několikrát. I letos jsem byla velice spokojená jak s ubytováním, stravou, nabídkou regeneračních služeb, parkoviště před hotelem, nabídkou kulturních akcí i krásného prostředí Třeboně i okolí. Děkuji za vše!!
    • Pestrá a vydatná snídaně.
      Pokoje velice pěkné a čisté.
      Regenerační služby vynikající.
      Krásné prostředí v Třeboni a okolí.
    • Nemám připomínek.
  • Lenka Nováková

    ?

    jednotlivec, 31. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel stojí v klidnější části města, u lesoparku, v blízkosti lázní
      Jednolůžkový pokoj se sociálním zařízením je menší, ale naprosto postačující, s malou kuchyňskou linkou, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a ledničkou
      Úklid bezvadný, častá výměna ručníků
      Snídaně formou švédského stolu bohatá a velmi rozmanitá
      Personál příjemný a milý
      Masáže a procedury v sousedním centru "Regenerace" uvolňující a velmi příjemné. Už jen samotné prostředí je uklidňující.
      Vedle centra malá kavárnička domácího charakteru s výbornou kávou a různými sladkostmi
      Byla jsem maximálně spokojená, vše jsem si užila a to nejen v rámci hotelu, neboť i samotná Třeboň je velmi zajímavá s pozoruhodnou historií.
      Děkuji tímto ještě jednou všem, kteří přispěli, abych se v tomto místě cítila úžasně. Plánuji si to příští rok zopakovat.
    • Nemám nic, co bych vytkla. Naprostá spokojenost
  • Stanislava

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • klidný hotel, s příjemnou atmosférou
    Garnihotel Třeboň

    Odpověď od hotelu

    Garnihotel Třeboň

    Moc děkujeme za návštěvu a hezký komentář

  • Kalíková Jana

    ?

    jednotlivec, 20. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování pěkné,čisté.
      Rekondiční program vyhovující, personál
      ochotný.
      Všem doporučuji.Kalíková
  • Milan

    ?

    dospělý pár, 28. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • hezké , útulné ubytování, snídaně perfektní
  • Radka

    ?

    dospělý pár, 30. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný personál, pokoje připravené ještě před udanou dobou, čisto.
    • čistota
      příjemný personál
      bohatá snídaně
    • daleko od autobusu i vlaku
  • Zdeněk Vaniš

    ?

    jednotlivec, 17. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • -snídaně formou bufetu
      -balkon se sušákem prádla
      -denní vynášení odpadků
      -velikost pokoje a jeho vybavení-
      -možnost využití minikuchyňky
      -ochota a vstřícnost hotelového personálu
    • -jako důchodci bez auta značná vzdálenost
      od autobusového nádraží
  • Danuše Hošková

    ?

    jednotlivec, 17. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsem byla velmi spokojena. Recepčním bych doporučila, aby se více ohlíželi směrem k recepci, pokud tráví volný čas vedle v Zebří kavárně (mimochodem je tam výborná káva a vynikající obsluha). Noví hosté to nevědí.Po příjezdu jsem se nemohla dozvonit.
    • Ideální místo pro dovolenou: krásná příroda, nedaleko rybník Svět s možností koupání.
      Místo ocení turisté i cyklisté.
      Útulný nevelký hotel na klidném místě. Stejně tak útulný pokojík s vybaveným kuchyňským koutem.
      Čistota, příjemný personál.
      Malebné historické městečko Třeboň se zámkem a bohatou nabídkou kulturního vyžití.
      Rozhodně doporučuji.
    • Doporučila bych dovybavit sprchový kout malou poličkou nebo alespoň držákem na sprchový gel.
      Hotel neodpovídá na emaily (psala jsem na obě uvedené adresy).Údajně nedošly.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 22. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení