Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 38 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (38)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Bašusová Hana (#27011)

    ?

    jednotlivec, 15. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo výborné, Lázně jsou umístěny v krásném prostředí a přitom v blízkosti centra krásného města
    • Líbila se mi volba procedur u tohoto pobytu a krásný bazén. Doporučji
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 13. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí, přes relativní blízkost středu města a železnice klid
      Perfektní práce obsluhujícího personálu
    • - problém s parkováním před registrací na recepci (uzavřené parkovací stání)
      - nefunkční parkovací systém (karty) v době našeho pobytu
      - velká vzdálenost parkoviště od ubytovacího prostoru, nemožnost přijet autem k budově, žádná podpora (např. vozík) k přestěhování zavazadel
      - průměrná kvalita jídel (zejména obědů a večeří)
      - úzký časový úsek ke konzumaci večeří
      - automatická světla s nepříjemně intenzivním studeným osvětlením v koupelně, která nelze vypnout ani v noci, navíc se zpožděným vypínáním po vytažení čipu
      - nepříliš velký ohled na intimitu při procedurách
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 1. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marie Brzoňová (#23182)

    ?

    ostatní, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemné jednání personálu, ochota na procedurách. Určitě pojedeme zase. Určitě se
    sem vrátíme. MB
    • Celkově se mi pobyt líbil a vyhovuje mi.
    • Postrádala jsem fen na vlasy. Když jsme
      byli s manželem vloni v apartmánu, tak
      je tam lepší vybavení, než na pokojích.
  • Silvie Hudcová (#25168)

    ?

    jednotlivec, 26. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milé a uklidňující prostředí příjemné pro relaxaci.
  • Oldřiška Navrátilová (#27405)

    ?

    jednotlivec, 19. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Děkuji,vše bylo v pořádku.
    • Byla jsem spokojená hlavně s procedurami.Bazén je pro mě vyhovující.
  • Věra Vonková #26913

    ?

    jednotlivec, 2. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Mám BERTINY lázně ráda, jsem patriot.
  • Jaroslava Nováková (#27053)

    ?

    skupina přátel, 2. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Bertiny lázně známe už z minulého pobytu, personál je ochotný a prostředí příjemné.
    • Zcela nás nadchl přístup dam, pečujících o provoz bazénu. Milé, vtipné, ochotné.
    • Trochu se zhoršila kuchyně, i když to nebylo nic dramatického.
  • Jana Blümelová (#25690)

    ?

    jednotlivec, 1. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pestrost procedur daného balíčku.
      Možnost přikoupení si dalších procedut.
      Krásné město Třeboň.
      Kulturní možnosti lázeňké sezony - Festival Okolo Třeboně, výstava soch ve veřejném prostoru , Masožravé rostliny v BÚ AVČR apod.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 24. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám líbil, procedury byly vhodně zvoleny a profesionálně provedeny, hotel je velmi dobře zorganizovaný od recepce až úklid. Pochvala patří všem. Věřím, že plánovaná rekonstrukce přispěje k většímu komfortu v pokojích a stravování samoplátců.