Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 70 recenzí

  • Personál

    93%

  • Vybavení

    91%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (70)

Filtry

  • Dana Leličová

    ?

    jednotlivec, 2. ledna 2018

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nebylo co vytknout personál perfektní vystupování, perfektní kuchyně ,kuchař na medaili ,opravdu kvalitní služby masérů ,z naší strany celková spokojenost
    • výhody: rodinný typ hotelu ,méně lidí
      perfektní přístup veškerého personálu
      výborná strava,bylo možné si i vybrat dietní jídlo a velmi chutně upravené
      čistota celého hotelu
      hotel obklopen zelení a přes ulici krásný park
      se sportovní výbavou
    • jediný problém který se ale netýkal nás že je nevhodný pro lidi s větším hendikepem ,není přítomen výtah
  • Jaroslav Antonický

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi vše
      Není co vytknout
  • Věra

    ?

    dospělý pár, 17. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super
    • Všechno bylo skvělé a mohu všem jen doporučit.
  • Miloslav Gancarcik

    ?

    dospělý pár, 14. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kristýna Soběslavská

    ?

    dospělý pár, 20. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - hezký, klidný hotýlek u lesa
      - prosklená kavárna hotelu s velkou terasou nabízející klidné posezení s výhledem do zeleně
      - wellness s bazénem a saunami na dobré úrovni
      - bohatá nabídka lázeňských procedur
      - příjemný personál
    • - pokoje nemají wi-fi a v restauraci, kavárně a lobby připojení často vypadává
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 19. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lada

    ?

    dospělý pár, 14. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ideální poloha hotelu pro horké dny. V přírodě a přitom nedaleko lázeňské promenády. Luxusní servírované večeře. Ochotný personál.
  • Marie Tordová Tordová

    ?

    jednotlivec, 7. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hodnocení z mé strany je velmi kladné,
    • V těchto lázních jsem byla už podruhé a ráda se znovu vrátím, protože personál byl velmi ochotný a rychlý. Prostředí i okolí je krásné.
    • Jediné, co mi dělalo trochu problémy bylo, že se nešlo nikde připojit na internet. Wi-fi nebyla po celou dobu v provozu, personál to odůvodňoval špatným počasím.
  • Josef Tesař

    ?

    jednotlivec, 13. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo vynikající, viz hodnocení výše. Vřele doporučím všen svým známým
    • Na pokoji, kde jsme byli, nešlo pořádně větrat.Přidaný ventilátor je nedostatečný. Bylo by vhodná možnost otevření okna nebo dveří,ev. klimatizace. Nešla parní lázeň, měli jsme smůlu, že zrovna na náš pobyt se něco pokazilo
  • Anna Siakalová

    ?

    dospělý pár, 22. listopadu 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi vstřícný a milý personál, domácí pohoda, klidné a romantické prostředí. Doporučujeme.
    PARKHOTEL na Baračke

    Odpověď od hotelu

    PARKHOTEL na Baračke

    Ďakujeme veľmi pekne za kladnú recenziu, veľmi nás potešila. Dúfam, že sa k nám radi vrátite.
    S pozdravom
    Tím Parkhotela na Baračke