Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 87 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    87%

  • Pohodlí

    82%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (29)

Filtry

  • Ing. Miroslav Pražák

    ?

    dospělý pár, 23. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota obsluhy v restauraci i na recepci. Čistota veřejných prostor v zámku i pavilonech. Výstava sukulentů ve spojovacích chodbách.
    • Chybějící výtah do patra v Jubilejním pavilonu. Přečnívající rámy postelí které při sezení tlačí na nohy.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 13. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alena Šulcová

    ?

    dospělý pár, 1. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiri Kovar

    ?

    dospělý pár, 24. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nádherné prostředí.
      Dokonalý servis.
      Nevšední ochota celého personálu který byl vstřícný,příjemný,usměvavý....
    • Vytknout se nedá nic
  • Josef Zvánovec

    ?

    dospělý pár, 4. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí na zámku. Výborná strava. Perfektní práce masérek.
    • Některé nepřiměřené ceny v kavárně. Do lázní jezdí převážně starší lidé. Cena služeb by měla proto odpovídat jejich příjmům.
  • Jana Kadeřábková

    ?

    dospělý pár, 9. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hezké klidně prostředí s parkem, vhodné pro odpočinek zvláště starších klientů.
    • Chaotické a zmatečné poměry při procedurách, nepříjemná lázeňská (vysoká nakrátko ostříhaná blondýna), snad i způsobeno nedostatkem personálu v době dovolených.
  • Michal Aliger

    ?

    dospělý pár, 29. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Trupl

    ?

    dospělý pár, 1. června 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velká spokojenost, ochotný personál jak na hotelu tak i na procedurách, výborná kuchyně, příjemné prostředí, nádherný udržovaný park, klid a pohoda. Oceňuji i ochotu rezervační služby.
  • Václav Beck

    ?

    dospělý pár, 13. dubna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celý pobyt proběhl v naprostém pořádku a ze strany personálu jak lázní tak i ostatního (restaurant, pokojské, recepční) jsme vždy obdrželi na naše někdy i všetečné otázky fundované a vyčerpávající odpovědi. Rádi Vaše lázně doporučíme našim známým a rádi bychom se k Vám opět vrátili. Díky manželé Beckovi.