Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 88 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    87%

  • Pohodlí

    82%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (16)

Filtry

Typ klienta

  • Luděk Soušek

    ?

    dospělý pár, 18. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • rozdělení procedur na dopoledne a odpoledne( ženy a muži) bez ohledu na manželské páry, takže byl obsazený celý den bez možnosti uskutečnit společné výlety
  • Zdeňka Stellnerová

    ?

    jednotlivec, 6. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Zklamalo nás to, že prohlídka zámku se nekonala jako obvykle ve středu, ale až ve čtvrtek, kdy už jsme tam bohužel nebyli. Těšili jsme se na ni.
  • Miroslav Čepička

    ?

    dospělý pár, 26. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ing. Miroslav Pražák

    ?

    dospělý pár, 23. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota obsluhy v restauraci i na recepci. Čistota veřejných prostor v zámku i pavilonech. Výstava sukulentů ve spojovacích chodbách.
    • Chybějící výtah do patra v Jubilejním pavilonu. Přečnívající rámy postelí které při sezení tlačí na nohy.
  • Zdeněk Buřil

    ?

    dospělý pár, 8. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Benešová

    ?

    jednotlivec, 10. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem velmi spokojená s milým personálem, procedurální a vybornou kuchyní. Nespokojená jsem s brzkým časy procedur, které se kryly se snídaní. Skvělý je krásný venkovní bazén s dohřívanou vodou.
    • Výborné služby
      Skvělá kuchyně
      Venkovní bazén
    • Ranní časy procedur
  • Marie Rezková

    ?

    dospělý pár, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - pobyt v krásném zámku
      - čistota
      - nádherný lesopark
      - ochotný a vstřícný personál
      - ocenili jsme i jídlo pro vegetariány
  • vojtěch flégl

    ?

    jednotlivec, 2. ledna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • milé prostředí a personál,ohnostrj
    • vybavení pokojů
  • Václav Michálek

    ?

    jednotlivec, 2. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota personálu,stravování i příjemnost všech pacientů.Zdraví Michálek V.
  • Václav Beck

    ?

    dospělý pár, 13. dubna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celý pobyt proběhl v naprostém pořádku a ze strany personálu jak lázní tak i ostatního (restaurant, pokojské, recepční) jsme vždy obdrželi na naše někdy i všetečné otázky fundované a vyčerpávající odpovědi. Rádi Vaše lázně doporučíme našim známým a rádi bychom se k Vám opět vrátili. Díky manželé Beckovi.