Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 14 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (14)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • personál velmi laskavý
  • Olga Mikloszyová

    ?

    ostatní, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Víkendový pobyt pro 2 osoby jsem dostala k narozeninám a vzala jsem sebou dceru, která má fyzicky náročné povolání,aby si také odpočinula. Byly jsme velmi spokojené a litovaly, že víkend rychle utekl. Personál milý, vstřícný, hotel příjemný, čistý, jídlo chutné. Okolí krásné, všude čisto a přesto, že sezóna byla v plném proudu, tak nás nerušil žádný hluk. Ráda bych se do hotelu Belvedere znovu vrátila.
  • Hana Dlouhá

    ?

    jednotlivec, 16. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkový dojem z hotelu a služeb je velmi kladný.
    • Hotel velmi pěkný. Masáž na úrovni, masérky příjemné.
    • Bazén je opravdu malý, spíš jako větší vířivka. Šatna už opravdu hodně použitá.
      Televizor už hodně pamatuje:)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál, skvělé umístění hotelu.
  • David Janda

    ?

    rodina s malými dětmi, 1. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Helena

    ?

    dospělý pár, 23. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícnost personálu ,vynikající kuchyně,která byla mimořádně chutná a pestrá.
    • Jediná vada na pobytu byla společná matrace,která byla příliš měkká a houpavá.
    Belvedere Spa & Wellness

    Odpověď od hotelu

    Belvedere Spa & Wellness

    dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud by jste se rozhodla navštívit hotel znovu, nezapomeňte prosím na objednávce uvést, že požadujete rozdělenou matraci.
    Vaše hodnocení je pro nás velice důležité.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 1. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vše
  • Otakar Denk

    ?

    jednotlivec, 31. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi klidný hotel
      profesionální služby
      kvalitní servis ubytování
    • nedokonalé značení turistických cest
      málo informačních tabulí ve městě
  • Barbora Lukášová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 11. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel krásný, pokoje čisté a s hezkým výhledem, postele jsou pohodlné. Ovšem měli jsme na pokoji přistýlku, která už tak pohodlná nebyla, neboť péra v madraci byla příliš cítit. O víkendu je taky nemožné přikoupit další procedury, neboť jsou plní, ale to je pochopitelné. Celkově bylo ubytování příjemné.
    • Pokoje jsou krásné, lokalita hotelu je skvělá hned u kolonády. Navíc hned před hotelem je autobusová zastávka MHD. Masáž byla příjemná a personál moc milý.
  • Alexandra Stejskalova

    ?

    dospělý pár, 27. října 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel se nam velmi libil. Je na krasnem miste - vyhled na lazne. Pokoje jsou velmi hezky zarizene.