Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 294 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (294)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Naprosto skvělá kuchyně.
      Milý a vstřícný personál.
    • Info k pobytu obsahovalo špatnou informaci o ceně parkovného hotelu.Bylo uvedeno 200Kč /den ,ve skutečnosti 350Kč.
      Dále byla uvedena cena za psa 150Kč/den ,ve skutečnosti 25Euro/den.
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.Ceny Spa.cz již upravilo dle letošních platných cen.
    Hezký den Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Pavel Malát

    ?

    jednotlivec, 8. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petr Kaška

    ?

    jednotlivec, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marek Plachý

    ?

    jednotlivec, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Můžu jenom chválit . Doporučuji
    • Všem doporučuji
  • Lucie Mohelníková

    ?

    jednotlivec, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Paulus

    ?

    rodina s malými dětmi, 26. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Langšádlová

    ?

    rodina s malými dětmi, 23. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Mnohokrát děkuji za skvělý pobyt ve vašem hotelu, jsme maximálně spokojeni se službami, výborným jídlem, milou obsluhou i čistotou v celém hotelu. Vřele doporučuji ostatním klientům.
    • Děti potěšil dáreček na pokoji při příjezdu.Oceňuji dobré odhlučnění, nebyly slyšet zvuky z vedlejšího pokoje. Fungovala klimatizace. Denně proběhla výměna osušek. Velice pěkný je bazén a vířivka, mne potěšila krásně teplá voda. Děkuji za bezva pobyt
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme za Vaše hodnocení, těší nás, že jste byli spokojeni Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Jiřina Jírová

    ?

    dospělý pár, 22. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 22. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování pěkné, jídlo výborné, personál ochotný. Poloha hotelu v centru města je perfektní.
    • Parkování je možné v hotelové garáži za poměrně vysokou cenu (350,- Kč za den).
      Kapacita je nedostatečná, v případě obsazenosti je nutno parkovat ve vzdáleném parkovacím domě. Navíc vymezená místa v garáži jsou malá.
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme za Vaše hodnocení, parkovací místa jsou opravdu hodně vytížená, parkovat se dá v i parkovacím domě cca 600 m od hotelu Hezký den Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Hana Kubálková

    ?

    ostatní, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Služby hotelu se od předcházejících let zhoršily - bohužel výrazné omezení personálu a zavedení automatů na kávu - jeden ze dvou 2x nefungoval, tzn. stála se ve 4hvězdičkovém hotelu 10 min fronta na kafe při snídani!
    • Pěkný hotel.
    • Služby hotelu se od předcházejících let zhoršily - bohužel výrazné omezení personálu a zavedení automatů na kávu - jeden ze dvou 2x nefungoval, tzn. stála se ve 4hvězdičkovém hotelu 10 min fronta na kafe při snídani! Recepční nevěděl, zda jezdí po Mar. L. vláček.
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme za Vaše hodnocení, omlouváme se za poruchu automatu na kávu, snažili jsme se ihned zavolat servis, který kávovar opravil. Hezký den Ilona Vinklerová, Sales Manager