Recenze

HodnoceníHotel DaVinci

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 55 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    98%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (57)

Filtry

  • Lubica Švarcova

    ?

    ostatní, 29. prosince 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Různorodost jídla, nápojů, salátů, dezertů
    • Protože byli Vánoce, velmi nam chyběl vánoční stromek v jídelně. Rovněž se nám nelíbil způsob předávání pozornosti podniku ako vánoční dárek p. uklízečkami, i když byli velice příjemné. Všichni jsme očekávali společný přípitek s někým za hotel a popraní krásných vánočních svátků, snad bych u večeře doporučila i pianko poslech van. koled. Nesloužila nám TV.Byla naladěna na německé programy a ani po urgenci se problém neodstranil.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 25. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný pokoj, pěkně vybavený, útulné prostředí. Hodně zatemňující závěsy, v noci i ráno maximální tma. V pokoji byl z chodby slyšet hluk. V centru města, nedostatečné a placené parkování.
    • Krásný pokoj, pěkně vybavený, útulné prostředí. Hodně zatemňující závěsy, v noci i ráno maximální tma. Ochotný personál.
    • V pokoji byl z chodby slyšet hluk, každým okamžikem třísknutí dveří a to i pozdě večer nebo brzo ráno. Nedostatečné parkování, jen co jsme přijeli a přišli se na recepci ohlásit, hned nás recepční upozornila, že můžeme ihned dostat pokutu. V podstatě kdybychom nepřijeli na motorce, nemáme možnost zaparkovat.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 24. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Doporučila bych pestřejší jídelníček.
    • Příjemná komunikace s veškerým personálem.
    • Z vedlejší restaurace hluk od hostů a pachy. To těžko můžete ovlivnit, ale při příští návštěvě prosím pokoj na opačné straně budovy.
  • Drahomíra Siváková

    ?

    ostatní, 22. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni.
    Moc děkujeme.
  • Vít

    ?

    rodina s malými dětmi, 12. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • No prostě super jste skvělí a uklízečka Darča je výborná Vít Peška
  • Eignerová Jarmila

    ?

    ostatní, 7. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Všichni k nám byli moc milí a profesionální. Už teď plánujeme další pobyt a shodly jsme se, že rádi opět pojedeme do tohoto hotelu, kde je všechno tak akorát blízko a přitom je tam klid na odpočinek. Moc děkujeme všem, kteří se o nás starali.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. dubna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidný čistý hotel. Všude voňavo, úklid perfektní.
      Jídlo v pořádku,na večeři velké porce.
      Wellness služby a masáž vyboné.
    • Sjednotila bych oblečení recepčních,nejsou k rozeznání od hostů.
      Sprcha s velmi úzkým vstupem, kachličky by zasloužily výměnu .
      V koupelně chybí zásuvka ?
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 11. dubna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Komfort a služby odpovídaly hvězdičkovému hotelu. Personál vystupoval příjemně, ochotný být k dispozici. Číšníci a servírky se nikdy nezapomněli zeptat, zda vše bylo v pořádku. Rovněž pokojské bylo téměř vždy vidět na chodbě připravené k úklidům, či vyhovění ubytovaným. Tomu odpovídala i čistota a doplňování toaletních hygienických potřeb. Nabídka Jídelníčku - pestrá, ze 4 a více možností a kombinací, nikdy nechyběly deserty, kompoty, dortíky, napečeno a výběr pečiva.
    • Personál vždy připraven a s otázkou zda je vše v pořádku. Jídelníček pestrý a dobrý(šikovný kuchař). Doplňování pití do chladničky na pokoji a toaletních potřeb.
    • Tolerance k ubytovaným chodit na pokojích po koberci ve venkovní obuvi a Veliká Nečistota kolem sousedního obchodního domu Dyleň (VBM Perla).
  • Miloš Tolar

    ?

    jednotlivec, 10. března 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • jen pro dva úzká postel a jedna peřina
  • Andreas

    ?

    dospělý pár, 1. března 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Das Hotel hat unseren Erwartungen genau entsprochen. Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist super. Das Frühstücksbuffet läßt keine Wünsche offen und das Buffet zum Abendessen war auch immer reichlich (3 verschiedene Hauptspeisen (Fleisch, Fisch und Vegetarisch)). Wir würden jederzeit wieder Hotel DaVinci einchecken.