Recenze

HodnoceníHotel FLORA

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 845 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (461)

Filtry

  • Dagmar Holá

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkové jednání s hosty.
      Obsluha restaurace .
      Individuální přístup k dětem a jejich rodičům.
      Příjemný přístup k hostům v seniorském
      věku.
      Možnost parkování ve dvoře hotelu.
    • Deštivé počasí
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Holá,

    děkujeme za Vaše kladné hodnocení i Vaši návštěvu v hotelu Flora.
    Přejeme klidné letní dny
    Za kolektiv zaměstnanců
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Mgr. Margita Gerstdorf

    ?

    jednotlivec, 17. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - čistota v celém hotelu
      - velmi kvalitní práce pokojské na 4. patře
      - kvalitní a velmi chutná strava, rozmanitost
      ve výběru večeří
      - personál skvělý, ochotný, příjemné
      vystupování
    • - problém s parkováním OA = není pamato-
      váno na TRVALE rezervované parkovací
      místo před hotelem pro ubytování se a pro
      naložení zavazadel při odjezdu
      - hotelu by velmi prospělo parkoviště,
      vlastní parkovací místa v jeho blízkosti
      za ROZUMNOU cenu
  • Jana Bartkova

    ?

    jednotlivec, 31. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ochotný personál,chutná strava,krásné okolí.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Bartková,

    vážíme si Vašeho hodnocení a jsme rádi, že jsme Vám zpříjemnili pobyt v Mariánských Lázních.

    S pozdravem
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Marta Dvořáková

    ?

    jednotlivec, 31. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pohodový výkend,úžasné.
    • Hotel u kolonády ,úžasné okolí.
  • Tereza

    ?

    jednotlivec, 25. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel se nachází v těsné blízkosti Hlavní kolonády, což je jeho největší výhoda. Pokoje i spa jsou čisté a standardně zařízené. Možnost využívat bazén v sousedním hotelu (hotely jsou propojené spojovacím koridorem). Strava průměrná. Personál ve většině případů milý.
    • Poloha hotelu (blízko k Hlavní kolonádě a dalším pramenům)
      Čistota
      Personál
    • Daleko k nákupním možnostem (v centru nejsou běžné potraviny, supermarket)
      Strava - málo pestrá, večeře podávané formou menu
  • Dana

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem velice spokojena. Hotel je tříhvězdičkový a veškeré vybavení i služby tomu odpovídají. Je zde velice ochotný a milý personál, nic nebylo problém. Vysoká čistota rovněž mile překvapí. Velikým plusem je poloha přímo u kolonády. Trochu mne však rozesmálo umístění výtahů, které jsou zásadně v mezipatře, takže si můžete vybrat, zda kufry vystrkáte nahoru do patra, nebo je zkoulíte dolů, u lázeňského hotelu velice vtipné.
    • umístění přímo u kolonády
      ochota personálu
      čistota
      výborná kuchyně
      lázeňská péče
    • již třetím rokem není v provozu panorama restaurace, kterou však stále na webu doporučují navštívit
      umístění výtahů v mezipatře
  • Renata Glazerová

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Procedury
  • Ing. Hana Podroužková

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S týdenním pobytem v hotelu Flora jsem celkově spokojena a doporučila bych ho i dalším zájemcům. Ráda bych si pobyt, možná i delší, za rok znovu zopakovala.
    • Operativní sjednání pobytu
      Výborná komunikace se službou Spa.cz
      Kvalita (chuť) jídel
      Velmi bohatá snídaňová nabídka
      Ochota personálu v jídelně
      Velmi příjemné ubytování
      Perfektní úklid
    • Nemožnost většího výběru oběda
      Malé porce oběda i "normální" večeře
      Pouze placené nápoje k obědu
      Zastaralý internet
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Podroužková,

    za Vaši návštěvu i hodnocení služeb velmi děkujeme a budeme se opět těšit na setkání s Vámi.
    Příjemné letní dny přeje
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Karel Maraske

    ?

    jednotlivec, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Poloha hotelu, příjemný personál, dobré lázeňské sluřby
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Milí hosté,

    jsme rádi, že jste si opět vybrali hotel Flora pro Váš pobyt v Mariánských Lázních a těší nás, že jsme Vás nezklamali.
    Za kolektiv zaměstnanců Vás srdečně zdraví a pohodové léto přeje
    Žaneta Pudilová
    ředitelka

  • Coufal Dalibor

    ?

    jednotlivec, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Perfektní zajištění pobytu slečnou VEroníkou