Recenze

HodnoceníHotel FLORA

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 845 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (229)

Filtry

  • Luboš Moučka

    ?

    dospělý pár, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ladislav Šíp

    ?

    dospělý pár, 4. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    \




























    S pobytem jsme byli celkově spokojeni.
    • Ve vašem hotelu jsme už byli ubytováni. Pobyt se nám tehdy líbil proto jsme ho zvolili opětovně. Hotel je blíztko kolonády což nám jako starším osobám vyhovovalo.
  • Iveta Švábenská

    ?

    dospělý pár, 4. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 15. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 8. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný, klidný hotel, bez slyšitelnosti ostatních hostů.
      Personál byl vstřícný a ochotný ke změnám procedur.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážení hosté,

    Vašeho kladného hodnocení si velmi vážíme a děkujeme za něj.
    S přáním příjemného dne
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Bednářová

    ?

    dospělý pár, 24. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu jsme byli s manželem naprosto spokojeni, není co vytknout. Hotel je umístěn kousek od kolonády, což je také plus.
    • + Ochota / vstřícnost všech co byli na recepci.
      + Masáž, kterou jsme měli k pobytu byla úžasná - pan masér byl velice příjemný.
      + Paní co obsluhovala v restauraci Rose, byla příjemná a vstřícná.
      + Jídlo bylo dostačující a dobré. Snídaně bufetovým způsobem, takže si dle mého musí vybrat každý ( průběžné doplňováno). U večeře porce přiměřeně velké - čtyři chody: předkrm, hlavní chod, moučník a salátový bar.
    • Jediné malé mínus je parkování, hotel má málo parkovacích míst. Což není problém jenom tohoto hotelu.
      Mi jsme to, ale jako problém nevnímali, jelikož cca 5 minut od hotelu je centrální parkování v hlídaném a vícepatrovém domě.
  • Jiří Janovský

    ?

    dospělý pár, 2. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Bohatý výběr na snídani a vstřícná obsluha.
    • Žádný problém.
  • Jiří Šemrinec

    ?

    dospělý pár, 16. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • výhodná poloha hotelu
      dobrá kuchyně
      perfektní obsluha restauraci
      poměr ceny a kvality
    • porouchaný výtah
      zmatky kolem míst u večeře
  • Jiřina Bláhová

    ?

    dospělý pár, 13. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Markéta Glajcová

    ?

    dospělý pár, 28. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi nadšeni z úžasného personálu, který byl neustále v dobré náladě a vstřícný ke všem požadavkům hostů. Vzhledem k tomu, že jsme v hotelu Flora byli již opakovaně, potvrdilo se nám, že je to pro všechny běžné a rádi zpříjemňují chvíle volna svých hostů.
    • Vstřícný přístup a ochota personálu.
      Chutná strava.
      Blízkost hlavní kolonády.
    • Nic takového pro nás neexistuje.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Glajcová,

    máme radost z Vaší recenze a rádi budeme nadále našim hostům zpříjemňovat chvíle volna.

    S úctou
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu