Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

HodnoceníHotel FLORA

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 998 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (15)

Filtry

  • Dagmar Adlerová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 27. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 26. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi pěkné ubytování. Vstřícný personál. Jídlo ušlo,ale nic extra chutné. Nejlepší byly snídaně. Bazén jsme ani nestihli navštívit.
    • Ubytování, čistota, ochotný personál, snídaně.
    • V dnešní době koronaviru,se každý podnikatel snaží vydělat peníze stůj co stůj. Cena pití je opravdu moc přehnaná. Ať v restauraci tak i v nejbližším obchodě. Alespoň obyčejná voda by měla být k jídlu zdarma. Občas se nepovedl oběd anebo večeře. Nedoporučuji kuskus. Ten byl opravdu fuj. Jinak bych doporučila kuchaři méně používat kopr, ne každý ho má rád.
  • Petr Pospíšil

    ?

    rodina se staršími dětmi, 20. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Přes kritiku v části " nelíbylo se mi" tak celkově hodnotíme pobyt velice kladně, zejména, kvůli poloze hotelu, kvalitnía dobrá strava a poskytování dalších služeb, procedury, bazén atd.
    • Nelíbilo se mi, že lehký oběd byl polévka a porce jídla na na podšálku. Pokud bylo,účlem snížení tělesné hmotnosti, tak by bylo lepší pořádat lehké večeře. Rovněž moje představa o lehkém obědu podle vašeho popisu byla nepřesná. Celkem mně nevadilo malé množství jídla, myslel jsem, že budu více konzumovat zeleninové saláty..
      K lehkému obědu však nebyly k dispozici žádné.
  • Alena Frančeová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 18. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byly spokojeny , v podstatě i to jinak uplakané počasí nám v době našich aktivit přálo. Netýká se hotelu , ale zklamalo nás neupravené , zarostlé a špinavé Boheminium.
    • Čistota a klid v hotelu díky velmi malé obsazenosti. Práce a komunikativnost maséra .
    • První den pobytu / 14. 6. / katastrofální úroveň stravy . Od pondělí 15.6. zřejmě po výměně služby jídlo v pohodě a chutné , upravené.
  • Svitlana Nikitina

    ?

    rodina se staršími dětmi, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel ma dobrou polohu, primo u kolonády. Personal velmi vstřícný a ochotný.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Nikitina,

    těší nás Vaše kladné hodnocení, děkujeme a přejeme příjemné letní dny.
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Daniela

    ?

    rodina se staršími dětmi, 21. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je na výborném místě, je blízko k fontáně i na krásné procházky. Pokoj je moc pěkný, dobře udržovaný, všechno bylo v pořádku, nic nebylo pokaženo, všechno fungovalo. Uklízečka každý den upravila peřiny, vynesla smetí, uklidila koupelnu.
    • Za cenu pobytu bych si představovala večeře bufetovou formou. U snídaně byla jeden den nabízená vánočka, která byla úplně oschlá.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 17. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota personálu recepce na jedničku.
      Dobře organizované procedury.
      Pokojské byly milé, taktéž technik ochotně vyřešil každou "nehodu".
      Výhodou hotelu je blízkost kolonády.
    • Večeře chudé, dospělí se mic nenajedí.
      Jedna ne zrovna milá servírka kazí dojem. Ostatní číšníci a servírky byli ochotní a milí.
      Chuť pokrmů pokulhává za kvalitou hotelů, kde jsem byl dosud ubytován.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážení hosté,

    děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Mrzí nás, že jste nebyli spokojeni s kvalitou a množstvím podávaných pokrmů. Kvalita pokrmů je u nás standardně velmi vysoce hodnocena. Je škoda, že jste si na místě nepožádali o přidání, pokud Vám nestačili standardní porce, velmi rádi hostům v těchto požadavcích vyhovíme.

    S přáním příjemného dne
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Lucie Neubauerova

    ?

    rodina se staršími dětmi, 2. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vlasta Koldinská

    ?

    rodina se staršími dětmi, 31. srpna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme spokojeni, pobyt jsme si užili i s vnučkou. Určitě Mariánské Lázně navštívíme a využijeme služeb hotelu Flora.
  • Jitka Martincová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 31. prosince 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice přátelský přístup hotelového restauračního personálu.
    • Zbytečně rychlá procedura.Kvalita by se více měla zotožnit s cenou.