Recenze

HodnoceníHotel FLORA

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 808 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (65)

Filtry

  • Marcela Páchová

    ?

    skupina přátel, 8. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Mariánské lázně jsou celkově super, moc jsme si to užili. Krásné restaurace, bary a lázně.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Páchová,

    za Vaše nejvyšší možné zhodnocení našich služeb Vám velmi děkujeme. Těší nás, když hosté opouštějí hotel Flora i Mariánské Lázně spokojení a rádi se k nám vrací.
    Přejeme Vám příjemné dny
    Za kolektiv zaměstnanců hotelu Flora
    Žaneta Pudilová, ředitelka hotelu

  • Kateřina Stachová

    ?

    skupina přátel, 15. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je velice krásný a útulný. Jen řešení výtahů (v mezipatře) může být pro některé klienty problém.
    • poloha hotelu
      příjemný a vstřícný personál
      velmi kvalitní stravování
      velký výběr procedur
    • hotelová kavárna dlouhodobě mimo provoz
  • Tvrzníková Jarmila

    ?

    skupina přátel, 17. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byly jsme opravdu velice spokojené se stravováním obsluhou i procedurami
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Tvrzníková,

    za Vaše hodnocení velmi děkujeme a těší nás, že jste odjížděly z hotelu Flora spokojené.
    Na Vaši příští návštěvu se těší a příjemný den přeje
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 10. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobré umístění hotelu i kvalita ubytování. Výborně hodnotím čistotu a úklid. Uvítala bych delší provoz bazénu - možnost jít si zaplavat po večeři. Stravování bylo na dobré úrovni, některá jídla byla i vynikající. Obsluha byla také rychlá a pohotová. Mám jen připomínku ke způsobu oslovení - "Ženské". Nepociťovala jsem jako příjemné. Je důležitý i způsob vyslovení - nebyl dobrý. Ale jinak se paní snažily a píšu jen pro to, aby si zbytečně nekazily dojem i u dalších hostů. Obsluha byla v pořádku. Balíček procedur by byl přitažlivější s jednou vodní procedurou. Ale jsem si vědoma nižší ceny. To jen vyjadřuji pocit. Zdravím Vás, týden u Vás jsme si užili.
    • Ubytování, umístění hotelu, čistota.
      Velmi solidní úroveň stravování.
    • Balíček by měl obsahovat i nějakou proceduru vanovou (vodní). Byl by přitažlivější. Zkvalitnit balíček procedur.
  • Alena Tihounová

    ?

    skupina přátel, 15. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobře jsme se tady měli, známí by nám záviděli. Pohodlný pokojíček, všude čisto-ani flíček. Lahodné jídlo nemělo chybu, především chválíme servírku Líbu. V bazénu jsme plavali, masáž jsme si dopřáli. S lítostí se loučíme, hotel FLORA chválíme.
    • Vše OK. Oceňujeme, že na začátku pobytu přišla od Vás sms, zda je vše v pořádku a pro případ telefonní kontakt. Bylo to velmi milé, i když jsme to nepotřebovali. Také je úžasná poloha Flory - přímo u kolonády.
    • Měli jsme smůlu jen na dopravu-Pendolíno zpožděné tam 3 hodiny, zpátky 30 minut. Ale za to hotel ani cestovka nemůžou. Ještě nás mrzelo, že nahoře ve Floře zasklená kavárna Panorama je prý už rok zavřená a dlouho ještě bude, na tu jsme se těšili.
  • Jana Klímová

    ?

    skupina přátel, 5. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • poloha hotelu
      Mar.Lázně jako lázeňské město mám velmi ráda
    • poničený hotel v blízkosti htl Flora
  • Monika Beránková

    ?

    skupina přátel, 4. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Libuše Vejchodová

    ?

    skupina přátel, 22. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ačkoliv jsme se zúčastnily s kamarádkou krátkého pobytu "Lázně na zkoušku", byly jsme spokojené s ochotou a přístupem zaměstnanců vašeho hotelu i se službami. Určitě doporučujeme váš hotel klientele, která neočekává zvýšené nároky na ubytování. Jako 3* hotel vás určitě doporučujeme!
    • Umístění hotelu blízko centra, kolonády a přístupu do přírody.
      Procedury přímo v hotelu.
      Vynikající jídlo.
      Ochota a zaměstnanců, hlavně stravovacího odboru. Děkujeme obzvlášť profesionálnímu a příjemnému přístupu paní Jolaně Vítkové.
    • Pro nájezd většího počtu klientů, nebyla větší možnost doobjednání služeb na místě po příjezdu.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Vejchodová,

    jsme potěšeni, že jste si pobyt s kamarádkou v hotelu Flora příjemně užily a děkujeme Vám za zaslané hodnocení.

    Přejeme příjemné dny
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Naděžda Pokorná

    ?

    skupina přátel, 1. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    + čistota pokoje, vstřícný personál i na rehabilitaci, dobré jídlo vše OK
    - kavárna v 6 patře není otevřena,
    • čistota, ochotný a vstřícný personál,perfektní rehabilitace na jednom místě,
      dobré jídlo
    • Uzavřená kavárna v .patře
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Pokorná,

    děkujeme za Vaši návštěvu v hotelu Flora i za příjemné kladné hodnocení našich služeb.
    Přejeme Vám příjemné dny
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Pavlína Kupová

    ?

    skupina přátel, 17. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi pěkný hotel v centru Mariánských lázní, jednoduše a pohodlně vybavený, jen pár kroků od kolonády. Procedury příjemné, bylo možné je vyměnit za jiné, vhodnější. Malý, ale časově dobře dostupný hotelový bazén.
    • Velmi hezký, jednodušeji vybavený hotel. Velmi vstřícný personál, poskytovali dobré rady a vyřešili také pokoj pro kamaráda vysokého 202 cm. Dobré, chutné jídlo, sleva na nápoje potěšila. Za tuto cenu pobytu opravdu "hodně muziky". Oceňuji i možnost odhlášení z hotelu až ve 12.00 hodin.
    • Je škoda, že byla z technických důvodů uzavřena restaurace Panorama.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Kupová,

    Vaše vysoké hodnocení a slova chvály nás opravdu velmi těší, děkujeme za ně! Jsme rádi, že jste si pobyt v hotelu Flora užili a věříme, že se k nám opět vrátíte.

    Přeje Vám všem příjemné léto
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu