Recenze

HodnoceníHotel FLORA

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 77 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    94%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (122)

Filtry

  • Šimáčková Miroslava

    ?

    jednotlivec, 30. prosince 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný hotek kousek od Kolonády,s ochotným personálem ( radši napsat s milými lidmi ), dobrou kuchyní a nahoře moooc pěkná kavárna. Pokoj v pohodě, světla svítí, voda teče, výtahy vytahují .. :-D
    Klidně doporučím všem kamarádkám ... byla jsem tam sama a i tak to byl moc pěkný pobyt.
    • KAvárna v 6 patře - ta nejvíc, bazén a jinak všechno.
    • Cena by mohla být trochu nižší, no a výtah v mezipatře .. jinak to nejde, ale s těžkým kufrem je to nepříjemné.
      Mě by vyhovoval švédský stůl i večer, porce jídla na mě byly přípiš velké.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 27. prosince 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu jsme byli velmi spokojeni jak s ubytováním, tak se stravováním.
    • Krásně připravená štědrovečerní večeře, to bylo milé překvapení.
    • Víme, že si nemůžete vybírat hosty, ale chodit v hotelu v teplákách nebo kraťasech se nám nelíbilo.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. prosince 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný pobyt
    • Vše byla jsem velmi spokojená, preferovala bych více procedur.
    • Ošidil mě číšník ,ale on nezbohatl a já jsem nezchudla
  • Marie No

    ?

    ostatní, 22. prosince 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V porovnání s ostatními lázeňskými domy - průměrné
    • Výtečná poloha hotelu - blízkost kolonády, hlavní třídy a zastávky místní trolejbusové dopravy
    • Špatné počasí nám obvykle nevadí, ale chodníky byly v době našeho pobytu plné rozmoklé sněhové břečky a mezi tím zrádné zmrazky.
  • Jana Bílková

    ?

    Neuvedeno, 7. prosince 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám velmi líbil, vše bylo na vysoké úrovní, pokoj, služby, jídlo, všechny procedury, navíc i sníh, který vše zkrášlil, ale chůze po chodnicích se stala nebezpečná. Jen trochu posypali.Ale to nepokazilo celkový báječný dojem, který si dlouho poneseme domů. Plzni je to s chodníkymnohem horší.
    • viz výše
    • viz výše
  • Marie

    ?

    dospělý pár, 13. října 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Děkuji personálu, všichni byli ochotní, vstřícní. Jídlo dobré.
    • okolí hotelu, ale s tím nic neuděláme
  • Kamila Bartůšková

    ?

    skupina přátel, 2. října 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ráda bych touto cestou poděkovala za velmi vydařenou podzimní dovolenou a relax.
    Vše bylo naprosto perfektní. Nic nám nechybělo. Velké díky i milému a vstřícnému personálu a to opravdu kompletně všem ... od recepce .. balneo ... kuchyni/jídelně .. preciziní úklid ... takže bylo velmi těžké opouštět tak nadherné místo. My se do Hotelu Flora určitě ještě rádi vrátíme znovu. Poděkování i službě SPA.
    • Výborná poloha hotelu, nádherné okolí .. příroda ... výlety ... prostě podzimní luxus .. a ještě vyšlo i slunečné počasí ... co víc si přát :)
    • Líbilo se nám vše .. takže není absolutně co vytknout
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. září 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anna Dlouhá

    ?

    jednotlivec, 15. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově působí hotel uspokojivě. Nebyla jsem spokojená sem složením jídel k výběru, chtělo by to větší pestros, na snídani není kusové ovoce.
    • Teplota bazénu na prohřátí těla není.