Recenze

HodnoceníHotel FLORA

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 856 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (856)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. listopadu 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Při příjezdu nám bylo oznámeno, že hotel Flora je vytopený a náhradní bytování jsme měli v hotelu Belvedere, hodnotíme služby tohoto hotelu. Ochota a organizace byla výborná.
  • helena dolanova

    ?

    mladý pár, 27. dubna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • uzašný hotel, skvelé stravovani, ubytovani excelentni mohu vřele doporučit. ohromna spokojenost, nemám jedinou výtku.
    • nemam jedinou výtku
  • Marie Malečková

    ?

    jednotlivec, 27. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu Flora byl nad mé očekávání. Vše bylo naprosto v pořádku a mohu hotel doporučit všem ostatním zájemcům.
    • - Hotel je velmi dobře položen , je v centru veškerého dění, ale na druhou stranu je zde klid
      - Pěkný bazén, který je na rozdíl od jiných hotelů přístupný po většinu dne
      - Pochvala patří kuchaři, strava byla velmi chutná
      - Celková čistota hotelu
    • Nemám nic, co bych hotelu nebo personálu mohla vytknout.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Malečková,

    moc nás těší, že jste byla v našem hotelu spokojená a velmi děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení dalším zájemcům. Rádi Vás v hotelu Flora opět přivítáme!

    S přáním příjemného dne
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Dagmar Čermínová

    ?

    ostatní, 26. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu Flora se mi moc líbilo. Ochotný, příjemný personál, výborná kuchyně.
      Hotel už jsem doporučila několika kamarádkám.
    • Jediné k čemu bych měla připomínku je bazén. Je otevřený pouze do 1800h a
      v pátek a sobotu do 1930h. Mohl by být
      otevřený každý den do 2000h.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Čermínová,

    vážíme si Vašeho vysokého hodnocení a velmi děkujeme za Vaše doporučení služeb hotelu Flora. Ráda předám pochvalu všem mým kolegům. Provozní dobu hotelového bazénu bohužel nemůžeme z hygienických důvodů prodloužit do 20,00 hod.

    Za kolektiv zaměstnanců hotelu Vám příjemné léto přeje
    Žaneta Pudilová, ředitelka

  • Irena Machů

    ?

    jednotlivec, 20. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Do hotelu Flora se rádi vracíme.
      Vše perfektní, není co vytknout.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Machů,

    je nám opravdu ctí, že i při opakované návštěvě Vám dokážeme poskytnout kvalitní služby tak, že je zhodnotíte nejvyšším možným bodovým oceněním.
    Rádi Vás opět v hotelu Flora přivítáme!

    Přejeme Vám klidné a slunečné dny,

    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Blanka Marčeková

    ?

    jednotlivec, 19. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hlavní výhodou je poloha hotelu.
      Ochota personálu je na velice dobré úrovni, snaží se ve všem vyhovět. Nepocítila jsem rozdíl v přístupu personálu k českým a zahraničním klientům.
    • Již dlouho uzavřena kavárna Panorama, zmínka o tom byla až v hotelu. Na webu lákají na možnost výhledu a posezení.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Marčeková,

    ceníme si Vašeho kladného hodnocení, děkujeme za něj. Těší nás, že jste byla s úrovní našich služeb spokojená a věříme, že se k nám do hotelu opět vrátíte.
    Kavárna Panorama je z technických důvodů uzavřená, na našich webových stránkách již služby kavárny Panorama nenabízíme.

    Přejeme příjemné dny
    Za kolektiv zaměstnanců hotelu Flora
    Žaneta Pudilová, ředitelka

  • Vladimír KOSINA

    ?

    jednotlivec, 14. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotelu Flora není co vytknout. Strava, ubytování, jednání personálu, vše musím pochválit. Po zkušenostech z Františkových Lázní, kde se konaly pravidelné promenádní koncerty, pochody mažoretek - často z Mariánských Lázní - to mi zde chybělo.
    • Výhodný rozvrh procedur (brzo dopoledne), takže byl volný den na výlety apod.
      Strava (lehký oběd úplně postačoval) vždy chutnala.
    • V popisu hotelu je mimo jiné uvedeno, že pokud obsluha nevydá účtenku, nemáme útratu platit. Mělo byto být automaticky bez nepříjemného dožadování. I výpočet 10 nebo 20 procent slevy dělal potíže.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážený pane Kosino,

    jménem celého kolektivu hotelu Flora Vám velmi děkujeme za kladné zhodnocení naší práce. Připomínka ohledně platby nás mrzí, pokud poskytujeme našim hostům slevy, vystavení účtu v systému trvá bohužel déle.
    Přejeme Vám příjemné léto
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Ladislava Krňoulová

    ?

    ostatní, 7. dubna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Přístup personálu - všichni byli velice ochotní a milí.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Krňoulová,

    moc nás těší Vaše hodnocení, děkujeme Vám.
    Rádi Vás v hotelu Flora opět přivítáme a přejeme příjemné jarní dny!

    Za kolektiv zaměstnanců hotelu Flora
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Natália Michalíková

    ?

    jednotlivec, 12. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Irena

    ?

    dospělý pár, 11. dubna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V tomto hotelu jsme byli opakovaně,vždy spokojeni.Pro personál nic není problém,vše pro spokojenost hosta.Bonusem jsou léčebné procedůry v hotelu,nikam se nemusí docházet.Blízkost hotelu od centra města a tras vycházek nikde jinde nenajdete.Všem doporučuji ,i my se tam rádi vrátíme.
    • Ochotný veškerý personál
      Kvalita procedůr
      Poloha hotelu
      Čistota v hotelu
      Možnost parkovat autem u hotelu
    • Nic
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Ireno,

    my Vám velmi děkujeme za Vaši přízeň, za Vaše kladné hodnocení, které nás všechny pozitivně motivuje a dodává energii do další práce.
    Přeme Vám příjemné dny a těšíme se brzy na opětovné shledání!

    Za kolektiv zaměstnanců hotelu
    Žaneta Pudilová
    ředitelka