Recenze

HodnoceníHotel FLORA

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 855 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (855)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. listopadu 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Při příjezdu nám bylo oznámeno, že hotel Flora je vytopený a náhradní bytování jsme měli v hotelu Belvedere, hodnotíme služby tohoto hotelu. Ochota a organizace byla výborná.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 5. srpna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Všechno bylo naprosto úúúúúúúúúúúúúúúúúžasnéééééééééééééééééééé!!!!!!!!! :-)
    • VŠECHNO!!!!!!! :-)
      DOPORUČUJI VŠEM!!!!! :-)
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážení hosté,

    velmi děkujeme za Vaše kladné hodnocení i za Vaši návštěvu v hotelu Flora.
    Budeme rádi, pokud nás opět v budoucnu navštívíte!

    Přeji Vám příjemné letní dny!

    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Nejedlá Libuše

    ?

    jednotlivec, 24. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid a pohoda
    • Líbilo se mi vše
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Nejedlá,

    velmi si vážíme vysokého ocenění našich služeb a děkujeme za něj.
    Věříme, že klid a pohodu si opět užijete při Vašem případném dalším pobytu v hotelu Flora .
    Za kolektiv zaměstnanců hotelu Vám příjemné dny přeje
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Jana Weinfurterová

    ?

    dospělý pár, 7. června 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celková spokojenost s hotelem, vybavením, personálem i stravou.
    • Nedodržení nočního klidu v baru, který se nachází naproti hotelu, ale to je věc k řešení jiným osobám.
  • Sabina Králová

    ?

    jednotlivec, 20. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl příjemný , personál velice milý :Velmi velmi ochotní především v jídelně. Tak neskutečně milý a vstřícný personál jsme dlouho nezažily . Dcera je vegetariánka a celý personál nám vycházel vstříc sám od sebe Opravdu byli skvělí
    • vše
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Králová,

    děkujeme za Vaši návštěvu v hotelu Flora a moc děkujeme za Vaše vysoké ohodnocení našich služeb. Věříme, že v nastavené kvalitě služeb nepolevíme a hosté od nás budou odjíždět spokojení jako Vy.

    Přejeme Vám klidné a pohodové dny
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Světlana Vlasatá

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • S pobytem v Hotelu Flora jsme byli velice spokojeni a proto se tam rádi vracíme relaxovat a čerpat energii.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Vlasatá,

    je nám ctí, že jste naše služby ohodnotila nejvyšším možným počtem bodů, moc děkujeme. Děkujeme i za Vaše opakované návštěvy a těšíme se opět na shledanou v hotelu Flora.

    Přejeme příjemné dny
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Magdalena Junová

    ?

    jednotlivec, 6. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byly jsme ve vašem hotelu s kamarádkou již popáté,takže jsme rády,že se nic nezměnilo k horšímu a vše je perfektní.
    • Jediný problém vidím v tom,že je o pobyty takový zájem,že je téměř nemožné si zarezervovat termín,aniž by to bylo rok a více, dopředu.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Junová,

    velmi nás těší, že jste byly opět se službami našeho hotelu spokojené a pobyt jste si příjemně užily. Děkujeme za Vaše vysoké hodnocení a za Vaši stálou přízeň.

    Přejeme příjemné dny a těšíme se opět na shledanou v hotelu Flora.

    Za kolektiv zaměstnanců
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Ivan Kneys

    ?

    dospělý pár, 10. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu jsme byli již v roce 2014, i letos jsme byli nadmíru spokojeni jak s ubytováním, tak s procedurami.
    • - poloha hotelu
      - výběr procedur
      - možnost parkování u hotelu
    • V informacích k využití poukazu SPA bylo uvedeno3x polopenze + 3x lehký oběd ( polévka a pečivo a salátový bufet nebo poloviční porce hlavního jídla)
      Když se byla manželka na podávání lehkého obědu informovat v recepci, bylo jí řečeno, že je podáván pouze za úplatu.
  • Marta Hrabáková Ing.

    ?

    jednotlivec, 12. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo perfektní,dávám maximální ohodnocení,také jsem v tomto hotelu již byla několikrát.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Hrabáková,

    Vaše nejvyšší možné ohodnocení služeb hotelu Flora nás velmi potěšilo! Děkujeme Vám za Vaši opakovanou návštěvu u nás i za čas, který jste věnovala sepsáním této recenze.
    Přeji Vám pohodové letní dny a těším se na další setkání v hotelu Flora!

    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Marie Holubová

    ?

    jednotlivec, 26. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel má velice dobré umístění a všichni zaměstnanci jsou vstřícní, milí. Byla jsem v tomto hotelu již v loňském roce a jsem já i moje spolubydlící velice spokojena.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Holubová,

    děkujeme Vám za Vaši opětovnou návštěvu v hotelu Flora a těší nás, že jste byly opět se službami spokojené. Děkujeme zároveň za nejvyšší možné zhodnocení našich služeb.

    Na další setkání se těší a příjemný den přeje

    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu