Recenze

HodnoceníHotel FLORA

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 855 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (855)

Filtry

  • Dana

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem velice spokojena. Hotel je tříhvězdičkový a veškeré vybavení i služby tomu odpovídají. Je zde velice ochotný a milý personál, nic nebylo problém. Vysoká čistota rovněž mile překvapí. Velikým plusem je poloha přímo u kolonády. Trochu mne však rozesmálo umístění výtahů, které jsou zásadně v mezipatře, takže si můžete vybrat, zda kufry vystrkáte nahoru do patra, nebo je zkoulíte dolů, u lázeňského hotelu velice vtipné.
    • umístění přímo u kolonády
      ochota personálu
      čistota
      výborná kuchyně
      lázeňská péče
    • již třetím rokem není v provozu panorama restaurace, kterou však stále na webu doporučují navštívit
      umístění výtahů v mezipatře
  • Emilie Siwková

    ?

    ostatní, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli spokojeni, personál ochotný a úslužný, stravování dobré, snídaně pestré, obědy i večeře bez chyby.
    • Klidný a čistý hotel, procedury i bazén v hotelu. Jen malá chladnička na pokoji schází.
  • Renata Glazerová

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Procedury
  • Ing. Hana Podroužková

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S týdenním pobytem v hotelu Flora jsem celkově spokojena a doporučila bych ho i dalším zájemcům. Ráda bych si pobyt, možná i delší, za rok znovu zopakovala.
    • Operativní sjednání pobytu
      Výborná komunikace se službou Spa.cz
      Kvalita (chuť) jídel
      Velmi bohatá snídaňová nabídka
      Ochota personálu v jídelně
      Velmi příjemné ubytování
      Perfektní úklid
    • Nemožnost většího výběru oběda
      Malé porce oběda i "normální" večeře
      Pouze placené nápoje k obědu
      Zastaralý internet
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Podroužková,

    za Vaši návštěvu i hodnocení služeb velmi děkujeme a budeme se opět těšit na setkání s Vámi.
    Příjemné letní dny přeje
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Karel Maraske

    ?

    jednotlivec, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Poloha hotelu, příjemný personál, dobré lázeňské sluřby
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Milí hosté,

    jsme rádi, že jste si opět vybrali hotel Flora pro Váš pobyt v Mariánských Lázních a těší nás, že jsme Vás nezklamali.
    Za kolektiv zaměstnanců Vás srdečně zdraví a pohodové léto přeje
    Žaneta Pudilová
    ředitelka

  • Coufal Dalibor

    ?

    jednotlivec, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Perfektní zajištění pobytu slečnou VEroníkou
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc se nám pobyt líbil, nemáme co vytknout.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážení hosté,

    těší nás, že jste si pobyt v hotelu Flora příjemně užili, děkujeme za hodnocení.
    S úctou
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Marcel Špeta

    ?

    jednotlivec, 15. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • dle ocekavani, v cajku
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážený pane Špeto,

    děkujeme za Vaši návštěvu i za milé zhodnocení našich služeb.
    Přejeme Vám pohodové léto.
    Za kolektiv zaměstnanců hotelu Flora
    Žaneta Pudilová
    ředitelka

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 15. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Tvrdík

    ?

    jednotlivec, 11. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborná poloha v centru lázní, ubytování i stravování, bazén i procedury na úrovni
    • Velmi dobrá cena za poskytované služby
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážený pane Tvrdíku,

    těší nás, že jste byl se službami hotelu Flora spokojený, děkujeme za Vaše hodnocení.
    Přejeme pohodové letní dny
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu