Recenze

HodnoceníHotel FLORA

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 861 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (861)

Filtry

  • Nina Kopp

    ?

    jednotlivec, 2. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli velmi spokojení a opravdu jsme si odpočinuli.
    • Hotel má výhodnou polohu v blízkosti kolonády i výchozích vycházkových tras.
      Personál hotelu byl milý, vstřícný a neskutečně ochotný. V hotelu bylo čisto, příjemně, stravování v naprostém pořádku, výběr jídel pestrý.
    • Snad jen, když se v hotelovém bazénu, který je menší, sešlo více lidí, někteří lidé se nechovali právě ohleduplně.
  • Ilona Blaziusová

    ?

    jednotlivec, 29. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Možnost vyzkoušet si lázeňské procedury.
    • Inzerovaná střešní kavárna - bohužel již druhý rok není v provozu.
      Inzerovaná možnost pedikúry - zrušena.
  • Vladimír Mašek

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    velmi dobré
    • vybavení hotelu a ubytování
    • není možne po 20.h posedět v restauraci
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážený pane Mašku,

    děkujeme Vám za kladné hodnocení a děkujeme za výběr hotelu Flora pro Váš pobyt. Posezení po 20 hod je možné každý den v restauraci Edelweiss v 1. patře.

    S přáním příjemného dne
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Hana Kebrlova

    ?

    ostatní, 14. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velký problém hotelu je fakt, že výtah jezdí jen do mezipatra, cesta do jídelny je 11 schodů k výtahu a 11 schodů od výtahu do jídelny, to samé zpět do pokoje, takže jedna cesta na jídlo obnáší 44 schodů 3x denně t.j 132 schodů ..HRŮZA!!! To stejné musíte absolvovat na procedůry. Byla jsem na pobytu s 92 letou maminkou, která má francouzské hole a vůbec jsem netušila co nás čeká, protože hotel tuto skutečnost vůbec neuvádí, takže se maminka teď doma bude léčit z ozdravného pobytu v lázních.
    • Výtah který jezdí jen do mezipatra
  • Miroslav Kratochvíl

    ?

    dospělý pár, 11. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Phdr Eva Hyánkova

    ?

    jednotlivec, 10. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Že je tam Hodně Rusů a Němců pro čechy tam není místo!!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dagmar Dvořáková

    ?

    jednotlivec, 1. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pěkný, čistý hotel, velmi dobré služby a ochotný personál.
    • Pobyt velmi pěkný v centru u kolonády. Perfektní čistý vzduch i v centru a krásné okolí.
    Hotel FLORA

    Odpověď od hotelu

    Hotel FLORA

    Vážená paní Dvořáková,

    jsme rádi, že jste byla spokojená se službami hotelu Flora a děkujeme za Vaše hodnocení.
    Přejeme Vám příjemné dny
    Za kolektiv zaměstnanců
    Žaneta Pudilová
    ředitelka hotelu

  • Jana Portová

    ?

    dospělý pár, 22. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vážená paní ředitelko, vážení zaměstnanci hotelu Flora,

      velice děkuji za bleskový, profesionální a vstřícný přístup k objednávce "na poslední chvíli" z mé strany. Potřebovala jsem vypnout a hlavně zregenerovat síly. Miluju "Marjánky"! Už přes 30 let docela pravidelně jezdím na jedno, dvou i vícedenní návštěvy. Váš hotel Flora jsem si vybrala záměrně - blízko pramenů, parku. Byla jsem velice spokojena s výběrem pokoje, úklidem, nabídkou snídaně, parkováním, ale hlavně tím klidem, který v hotelu panoval. Přeji Vám všem krásné vánoční svátky a v nové roce kromě pevného zdraví i mnoho spokojených hostů. Jana Portová