Recenze

HodnoceníHOTEL MAXIM

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 157 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (157)

Filtry

  • Libor Ježek

    ?

    jednotlivec, 21. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslava Zítková

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo k mé naprosté spokojenosti.
  • Olga Brandejská

    ?

    ostatní, 15. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velikou výhodou tohoto hotelu je bazén, který je pro klienty hotelu k dispozici po celou dobu pobytu a k k lázeňským procedurám, které klient má, tak to je další bonus navíc.Strava pestrá,obsluha výborná,ubytování bez problémů. Celkově spokojenost. Děkuji všem! B
    • Líbila se mi práce agentury, kterou jsem oslovila.Když jsem do agentury zavolala a sdělila jim své přání, tak nabídka od agentury mi hledání lázeňského pobytu velice usnadnilo. Moc děkuji!
    • Signál wi fi na pokoji nefungoval, ale byly jsem se švagrovou v lázních tak to moc nechybělo
    HOTEL MAXIM

    Odpověď od hotelu

    HOTEL MAXIM

    Dobrý den,
    děkujeme za recenzi. Připomínky k signálu wifi předáme správci sítě k dořešení.
    Hotel Maxim recepce
    Marcela Verešová

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • výborné jídlo
      procedury a bazén v hotelu
      vybavení hotelu
      poloha hotelu - u kolonády
    • na pokoji není lednička
  • Petr Sláma

    ?

    ostatní, 5. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi vstřícný personál, jak v restauraci tak na procedurách, příjemná hotelová terasa, velmi blízko na kolonádu a k pramenům.
      V hotelu vládne pro zákazníka domácí prostředí a to je důležité. S pobytem jsem byl spokojen, příští rok si vyberu opět tento hotel.
    • Před hotelem je stále plechová ohrada staveniště kde se stále nestaví, mohlo by tu být alespoň parkoviště pro hotelové hosty.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 13. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásná lokalita, hotel u kolonády, krásný park.
    • Krásný historický hotel po rekonstrukci par minut od nádherné kolonády. Příjemná obsluha, výborná kuchyně. Vlastní welnes s milým personálem, bazén. Pokoje čisté a prostorné, klidné prostředí.Pokud vás unaví procházky můžete využít místní MHD za 12kc které vás doveze přímo na kolonády. Výborná restaurace u Švejka na hlavní třídě.
    • V hotelu slabší WiFi, ale personál okamžitě řešil problém. Pokud nemáte plnou penzi a chcete se najíst za přijatelné peníze musíte zajít dále od centra. Ferninandova kolonáda a park je krásný, ale nemáte se kde posadit, nevím z jakého důvodu v něm nejsou lavičky.
  • Iva Horňáková

    ?

    ostatní, 16. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je velmi pěkný ,dobře situovaný všechno je blízko, strava výborná,obsluha také .Mohu vřele doporučit .Ráda se tam znovu ubytuji.... Děkujeme celému personálu
      Iva Horňáková a Eva Stibalová
    • Nelíbilo se mi že na pokoji nebyla malá chladnička , kde by si člověk mohl v těch vedrech zchladit aspoň trochu vody ,nebo něčeho jiného
  • Hana Černá

    ?

    dospělý pár, 16. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milý a ochotný personál na hotelu i na procedurach, krásné okolí
      Pobyt neměl chybu
  • Vladimír DŘÍZHAL

    ?

    dospělý pár, 23. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vybavení hotelu odpovídá 3 hvězdičkám, atmosféra spíše rodinná. Pokoje jsou čisté a udržované, TV nemá HD rozlišení, výběr stanic omezený, chybí lednička a sociální zařízení je na nižší úrovni
    • dobrá atmosféra
      lázeňské služby
      ochota personálu
      možnost parkování před hotelem
    • vybavení pokojů značně skromné
      chybí lednice
      malá TV bez HD rozlišení