Recenze

HodnoceníHOTEL MAXIM

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 326 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (326)

Filtry

  • Miloslav Furst

    ?

    jednotlivec, 25. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivana Tomšová

    ?

    dospělý pár, 6. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni
    • Hotel je blízko kolonády, personál milý, prostředí příjemné a klidné.
  • Dagmar Netrefová

    ?

    jednotlivec, 28. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marie Wagnerová

    ?

    dospělý pár, 27. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • příjemný personál, pěkné ubytování, výtečná kuchyně
  • Zuzana Honzíková

    ?

    jednotlivec, 8. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel odpovídá tomu, kdy byl postaven. Nelíbilo se mi, že byl pokoj situován okny do dvora a dle pí. recepční pokoje s balkonem byly dlouhodobě zadané.
    • Úžasná paní recepční, milá ochotná vždy poradit a pomocí. Výtečná kuchyně a moc milý personál. Maserky velmi příjemné i pí. Helena na plynových injekcich.
  • Hana Bystřincová

    ?

    jednotlivec, 8. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Doporučujeme
  • Vlasta Kolomazníková

    ?

    ostatní, 2. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno.Hotel byl přívětivý, blízko kolonády, trol.zast.,kostelů. Kdybychom ještě do Mar.L.někdy přijely, bylo by to jedině k Vám. Doporučila bych váš hotel i jiným zájemcům. Byly jsme nadmíru u vás spokojené a odpočaly jsme si.
      Byly jsme nadmíru spokojené i s rehab.pracovnicemi.
    • To není " nelíbení", ale moje kamarádka je menší postavy a v bazénu musela stát na špičkách, aby si "nelokla". Mě to ovšem vyhovovalo.
      V parcích nejsou na schodech zábradlí
      Tak, jak mají v Inf. jízdní řády směr K.V. a Cheb.na malých papírcích,mohly by být v recepci k dispozioci kartičky s " itinerářem" po Mar.L.,trasami a zajímavostmi, které by se neměly minout.
  • Milada Fišerová

    ?

    dospělý pár, 1. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný personál, rychlé, bezproblémové řešení požadavků, výborné jídlo, profesionální přístup všech lázeňských, zkrátka žádný problém.
    • ochota personálu
      výborné jídlo
      všechno jak má být
      skvělá dovolená.
  • Jana Šťávová

    ?

    ostatní, 1. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál velmi ochotný a vyšel vstříc v rámci možností.Velmi milí a příjemní lidé.Chci vyzvednout kuchyň,kde vařili výborně a velké porce.
    • Co se mi líbilo již bylo napsáno.Personál,kuchyně,okolí,pohodlná postel a čisto.
    • Bylo by možná dobré aby župan byl samozřejmostí na pokoji.
  • Jana Samková

    ?

    jednotlivec, 1. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota a kvalifikovanost personálu
      Výborná kuchyně i obsluha
    • Malý bazén,který okupovaly dámy neplavkyně
      Nemožnost využít státní voucher a žádná sleva při včasném zaplacení pobytu