Recenze

HodnoceníHOTEL MAXIM

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 328 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (52)

Filtry

  • Jarmila Thomová

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vstřícnost a ochota personálu
      klid
      krásná budova
      staré šicí stroje, americká kamna atd.
    • nevím
  • Libuše Lysková

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu Maxim splňoval všechny podmínky ,které jsou potřeba aby zákazník po příjezdu domů ještě dlouho vzpomínal na hezké.. a příjemné chvíle relaxu .Vřele doporučuji tento pobyt Marianských Lázních.
    • Hotel a jeho styl .
      Personal velice ochotný a profesionální.
      Nabídka procedur výborná,bazén a cvičení se mi moc líbilo.
      Strava také moc dobra.
    • Nemám co pobytu vytknout jen doporučit
      dle možností používat pokoje vedoucí do dvora jen v nejnutnějších případech.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 26. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní personál na jídelně - snesl "modré z nebe".
    • Nepříjemná paní na recepci (první kontakt s hosty...).
  • Jessica Kadavá

    ?

    ostatní, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborná dovolená. Hotel je skvěle umístěný, všude je to co by kamenem dohodil. Personál hotelu byl milý a vstřícný. Byli jsme příjemně překapeni. Tento hotel mohu jen doporučit.
  • Milada Kynychová

    ?

    skupina přátel, 9. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nemám žádné připomínky. Ráda se do tohoto hote
  • Petr Sláma

    ?

    jednotlivec, 8. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • z ubytováním a službami jsem byl velmi spokojen jezdím jsem každý rok. Hotel doporučuji - velmi dobrá poloha pro návštěvu lázeňské kolonády léčebné procedury, velmi dobré ceny. Velmi příjemný personál.
  • Jiří Marek

    ?

    dospělý pár, 29. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel má pro nás starší lidi krásnou polohu. Na kolonádu i do divadla je to kousek.Prožili jsme zde po 61 letech od naší první návštěvy M.Lázní (svatební cesta) nádherný týden.Moc za tuto příležitost děkujeme.Manželé Markovi.
    • Velmi ochotný a vstřícný personál.
      výborné lázeňské služby
      dobrá strava
      čistota na pokoji
  • Martina

    ?

    skupina přátel, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • příjemný personál
      čisto v celém hotelu
      příjemné prostředí
    • chyběla lednička na pokoji
      u večeře by měly být na stole karafy s vodou
  • Karel Jiruška

    ?

    dospělý pár, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    ABSOLUTNÍ SPOKOJENOST
    • Personál, služby a strava super. Děkujeme.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál: ochotný, vstřícný, až na vrchní sestru, které jsem při 1. proceduře oznámila, že manžel ze zdrav. důvodů nemůže na žádnou z 10 zaplacených procedur, dovĕdĕl se poslední den před odjezdem od praktické lékařky. Nešlo ani, abych místo něho šla na masáže, všude zatím byla domluva možná.
    Komfort: oba pokoje měly okna do dvora, kde byly vyvedeny hlučné ventilátory z vedlejšího hotelu a po celý den tam slunce ani chvíli nesvitilo a tak pod. Kdybych byla ML poprvé, bylo by to i naposled. Byla jsem zde mnohokrát a vždy spokojená.
    • - blízkost kolonády a centra města
      - vstřícnost všech recepčních, pokojských, těch, kteří poskytovali procedury i obsluhy v restauraci
    • - naprostá nevstřícnost vrchní sestry
      - poloha pokojů
    HOTEL MAXIM

    Odpověď od hotelu

    HOTEL MAXIM

    Dobrý den,
    děkujeme za hodnocení, pochvalných slov si vážíme, s kritikou se pokusíme vypořádat tak, aby se příště pokud možno neopakovalo. Hotel bohužel nedisponuje jen pokoji s výhledem na město, a i ty s výhledem do dvora musíme obsadit. Na někoho ten los vždy padne, tentokrát na Vás, nicméně hosté většinou říkají, že nesedí pouze tam, že přijeli prozkoumat naše krásné město.
    S vrchní sestrou se vždy každý domluvil, mrzí nás, že Vaše zkušenost je jiná. Na její obranu však musím podotknout, že ve změně jí mohla bránit nejen naplněnost kapacity, ale i nepsané pravidlo hotelu pro větší spokojenost hostů, že manželské páry obdrží procedury ve stejný čas. Nicméně jste si asi zaměnila první a poslední procedury, neboť i dle svědků komunikace proběhla jinak.
    Přesto nás těší, že jste si vybrala náš hotel k rekreaci a rádi Vás přivítáme znovu.
    Za tým hotelu Maxim
    Marcela Verešová
    recepce