Recenze

HodnoceníHOTEL MAXIM

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 163 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (129)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • překvapilo mne, že v hotelu nepřijímají platební karty. To by dnes už měla být samozřejmost.
  • Josef Šimůnek

    ?

    dospělý pár, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Procházková

    ?

    dospělý pár, 27. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu MAXIM byl velice příjemný, pokoj prostorný a čistý. Veškerý personál byl velice ochotný, strava v dostatečném množství a velmi chutná. Všem mohu vřele doporučit.
    • Krásné až téměř nostalgické prostředí v hotelu, čistota.
      Ochota a vstřícnost veškerého personálu.
      Vynikající a pestrá nabídla jídel.
      Klid a pohoda.
    • Nebyl důvod si na něco stěžovat.
    HOTEL MAXIM

    Odpověď od hotelu

    HOTEL MAXIM

    Dobrý den,
    děkujeme za hodnocení. Budeme se těšit, že nás opět navštívíte.
    S pozdravem
    Marcela Verešová
    Hotel Maxim recepce

  • Jana Zajíčková

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi příjemné prostředí, milý a ochotný personál. Příznivá cena a velice chutná kuchyně.
  • Jiří Dašek

    ?

    dospělý pár, 25. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Děkujeme za příjemný pobyt v hotelu HOTEL MAXIM. Paní na recepci jsou ochotné. Ubytování a obsluha v jídelně příjemná, kuchyně výborná. Děkujeme sestřičkam Hance a Ivetě za milý přístup a vzorně provedenou masáž. V balneocentru byla sestřička Jindřiška ochotna
  • Jaroslava Zítková

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo k mé naprosté spokojenosti.
  • Olga Brandejská

    ?

    ostatní, 15. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velikou výhodou tohoto hotelu je bazén, který je pro klienty hotelu k dispozici po celou dobu pobytu a k k lázeňským procedurám, které klient má, tak to je další bonus navíc.Strava pestrá,obsluha výborná,ubytování bez problémů. Celkově spokojenost. Děkuji všem! B
    • Líbila se mi práce agentury, kterou jsem oslovila.Když jsem do agentury zavolala a sdělila jim své přání, tak nabídka od agentury mi hledání lázeňského pobytu velice usnadnilo. Moc děkuji!
    • Signál wi fi na pokoji nefungoval, ale byly jsem se švagrovou v lázních tak to moc nechybělo
    HOTEL MAXIM

    Odpověď od hotelu

    HOTEL MAXIM

    Dobrý den,
    děkujeme za recenzi. Připomínky k signálu wifi předáme správci sítě k dořešení.
    Hotel Maxim recepce
    Marcela Verešová

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • výborné jídlo
      procedury a bazén v hotelu
      vybavení hotelu
      poloha hotelu - u kolonády
    • na pokoji není lednička
  • Petr Sláma

    ?

    ostatní, 5. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi vstřícný personál, jak v restauraci tak na procedurách, příjemná hotelová terasa, velmi blízko na kolonádu a k pramenům.
      V hotelu vládne pro zákazníka domácí prostředí a to je důležité. S pobytem jsem byl spokojen, příští rok si vyberu opět tento hotel.
    • Před hotelem je stále plechová ohrada staveniště kde se stále nestaví, mohlo by tu být alespoň parkoviště pro hotelové hosty.
  • Iva Horňáková

    ?

    ostatní, 16. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je velmi pěkný ,dobře situovaný všechno je blízko, strava výborná,obsluha také .Mohu vřele doporučit .Ráda se tam znovu ubytuji.... Děkujeme celému personálu
      Iva Horňáková a Eva Stibalová
    • Nelíbilo se mi že na pokoji nebyla malá chladnička , kde by si člověk mohl v těch vedrech zchladit aspoň trochu vody ,nebo něčeho jiného