Recenze

HodnoceníHOTEL MAXIM

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 328 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (328)

Filtry

  • Karel Jiruška

    ?

    dospělý pár, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    ABSOLUTNÍ SPOKOJENOST
    • Personál, služby a strava super. Děkujeme.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál: ochotný, vstřícný, až na vrchní sestru, které jsem při 1. proceduře oznámila, že manžel ze zdrav. důvodů nemůže na žádnou z 10 zaplacených procedur, dovĕdĕl se poslední den před odjezdem od praktické lékařky. Nešlo ani, abych místo něho šla na masáže, všude zatím byla domluva možná.
    Komfort: oba pokoje měly okna do dvora, kde byly vyvedeny hlučné ventilátory z vedlejšího hotelu a po celý den tam slunce ani chvíli nesvitilo a tak pod. Kdybych byla ML poprvé, bylo by to i naposled. Byla jsem zde mnohokrát a vždy spokojená.
    • - blízkost kolonády a centra města
      - vstřícnost všech recepčních, pokojských, těch, kteří poskytovali procedury i obsluhy v restauraci
    • - naprostá nevstřícnost vrchní sestry
      - poloha pokojů
    HOTEL MAXIM

    Odpověď od hotelu

    HOTEL MAXIM

    Dobrý den,
    děkujeme za hodnocení, pochvalných slov si vážíme, s kritikou se pokusíme vypořádat tak, aby se příště pokud možno neopakovalo. Hotel bohužel nedisponuje jen pokoji s výhledem na město, a i ty s výhledem do dvora musíme obsadit. Na někoho ten los vždy padne, tentokrát na Vás, nicméně hosté většinou říkají, že nesedí pouze tam, že přijeli prozkoumat naše krásné město.
    S vrchní sestrou se vždy každý domluvil, mrzí nás, že Vaše zkušenost je jiná. Na její obranu však musím podotknout, že ve změně jí mohla bránit nejen naplněnost kapacity, ale i nepsané pravidlo hotelu pro větší spokojenost hostů, že manželské páry obdrží procedury ve stejný čas. Nicméně jste si asi zaměnila první a poslední procedury, neboť i dle svědků komunikace proběhla jinak.
    Přesto nás těší, že jste si vybrala náš hotel k rekreaci a rádi Vás přivítáme znovu.
    Za tým hotelu Maxim
    Marcela Verešová
    recepce

  • Věra Kleknerová

    ?

    jednotlivec, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Přístup do bazénu bez omezení času.
      Příjemný personál u procedur.
    • Malé porce večeří, určitě nestačí mužům.
  • Petr Pavlů

    ?

    jednotlivec, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Díky veškerému personálu hotelu Maxim jsme prožili 8 pohádkových dní. Není co vytknout, vše bylo perfektní.
    • Nelíbili se mi bezohlední cyklisté na kolonádě, kteří kličkovali bezohledně mezi chodci. Velmi lehce tak mohlo dojít k úrazu. Kolo je sportovní náčiní, nechť je tedy svými uživateli využíváno jinde. Na kolonádu, či pěšinky v parcích opravdu nepatří.
  • Lenka Moudra

    ?

    dospělý pár, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivan Pastrňák

    ?

    dospělý pár, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nam moc
  • Dana Krejčíková

    ?

    dospělý pár, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostředí a velmi vstřícný a ochotný personál
    HOTEL MAXIM

    Odpověď od hotelu

    HOTEL MAXIM

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaši návštěvu i hodnocení a věříme, že si k nám najdete cestu i příště.
    Za tým hotelu Maxim
    Marcela Verešová
    recepce

  • Miluše Průchová

    ?

    jednotlivec, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu Maxim se nám líbilo,všechen personál ochotný,stravování velmi dobré a chutné jedině co nám chybělo ve studeném bufetu nějaké ovoce v letní sezoně.
  • Alena Šauerová

    ?

    jednotlivec, 19. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vynikající jídlo - velmi chutné, vstřícný, ochotný personál, procedury vynikající.
    • Na pobytu se nám velmi líbilo, jely jsme s kolegyní za účelem odpočinout si, regenerovat síly - což bylo splněno dle našich představ. Známým bych pobyt v hotelu Maxim doporučila, z důvodů - skvělého odpočinku, což bylo zajištěno personálem, domácí kuchyní a pochopitelně procedurami.
    HOTEL MAXIM

    Odpověď od hotelu

    HOTEL MAXIM

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaši návštěvu a doporučující hodnocení.
    Za tým hotelu Maxim
    Marcela Verešová
    recepce

  • Lenka Mordovancová

    ?

    jednotlivec, 17. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné město a okolí, příjemná atmosféra, pohodový lidé. Ochota a vstřícnost personálu hotelu, kvalitní služby. Doporučuji všem, kteří chtějí spojit ozdravný pobyt s rekreací.