Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 146 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    92%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (50)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 27. listopadu 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jako každý stále spokojenost. Proto se rádi vracíme.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za skvělé hodnocení. Krásné vánoční svátky přeje team GALA HOTELS.

  • Helena Lišková

    ?

    rodina s malými dětmi, 14. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • chybí venkovní hřiště pro menší děti
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 18. dubna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Mira Anna Barsa

    ?

    rodina s malými dětmi, 21. března 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi si vážím nesmírně laskavého přístupu veškerého personálu. Náš pobyt i s malými dětmi byl překrásný zážitek, na nějž budeme dlouho vzpomínat. Procedury byly prováděny s péčí, která se jen tak nevidí. Jídlo bylo dokonalé po všech stránkách. Mnohokrát děkuji a těším se na příští návštěvu.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Velmi děkujeme, že s námi sdílíte Vaše pozitivní zkušenosti a spokojenost se službami v Chateau Monty SPA Resort. Udělalo nám velkou radost, že se Vám pobyt líbil a za celý tým hotelu děkuji za ocenění práce a těšíme na příští návštěvu!
    I. Bartková, sales manager

  • Květoslava Houdková

    ?

    rodina s malými dětmi, 18. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Líbilo se mi vcelku vše.
    • Velmi mě zklamalo,že do saunoveho světa nemůžou děti.Minuly rok jsme bez problémů a letos zákaz veliké zklamání.Jelikoz náš malý je zvyklí se saunovat a chodit do solné jeskyně moc mě to zklamalo.
    • Vše v pořádku až na saunovy svet
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Děkujeme za zpětnou vazbu k vašemu pobytu a jsme rádi, že se Vám náš hotel líbil. Dětem bohužel není již do saunového světa vstup umožněn. Důvodem je zejména to, že dle zdravotních standardů a předpisů, kterými je náš hotel, jakožto poskytovatel zdravotnických služeb nucen řídit, je teplota saunování pro děti. Ta je nižší než je u nás aktuálně nastavena pro dospělé osoby. Dětem je určen bazén a umožněn vstup do římské lázně s "parní saunou". Je mi líto, ale ani pro Váš příští pobyt nebude dětem umožněn vstup do sauny, která je primárně určena dospělým hostům.
    Děkujeme za pochopení a budeme rádi, pokud i napříště zvolíte náš hotel, věříme, že najdete dětem alternativní aktivity. Například by mohlo jít o náš pobytový program určený dětem- Junior wellness anebo Montíkovo království.
    L. Fojtíková, sales manager

  • Gabriela Vodárková

    ?

    rodina s malými dětmi, 20. března 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo výborné, ubytování,jídlo,procedury a hlavně bazén a saunový svět.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 9. února 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Spokojenost byla s bazénem.
    • Měla jsem objednaný balíček S MONTÍKEM NÁS BAVÍ SVĚT bohužel syn nedostal slibovaný dárek, na který se těšil. I kdyby dostal jen obrázek byl by šťastný, ale bohužel.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Zároveň se omlouváme za nedopatření a rádi Vám dárek zašleme na Vaši adresu. Krásný den přeje team hotelu Chateau Monty SPA Resort

  • Petr Nekuda

    ?

    rodina s malými dětmi, 9. ledna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem v hotelu jsme byli spokojeni. Ocenili jsme především vstřícnost k rodinám s malými dětmi (v našem případě 11-ti měsíční) - bez problémů jsme dostali dětskou přistýlku na pokoj i dětskou židličku do restaurace. Navíc je v hotelu i malá herna pro děti, kterou jsme také hojně využívali.
    Mimo jiné oceňuji také kvalitu jídla (veliký výběr i kvalitní zpracování, bezlepkové pečivo ke snídani na vyžádání bylo vždy bez problému) a možnosti služeb - zejména neomezený vstup do bazénu a páry. Saunový svět je omezený / placený, ale je to velice příjemné prostředí. Výběr wellness terapií je také veliký.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Dobrý den, děkujeme za Vaše milé hodnocení. Velmi nás těší, že se Vám pobyt u nás líbil. Budeme moc rádi, pokud Vás i v budoucnu přivítáme v některém z našich hotelů v M. Lázních : Excelsior a Chateau Monty SPA Resort.
    Za obchodní oddělení GALA HOTELS, s.r.o. - L.Fojtíková

  • Jaroslav Chmátal

    ?

    rodina s malými dětmi, 1. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jindra Pavelková

    ?

    rodina s malými dětmi, 25. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení