Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 536 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (30)

Filtry

  • Jitka Carrascová

    ?

    jednotlivec, 9. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lucie Steiniger

    ?

    jednotlivec, 28. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel,personal i služby naprosto perfektní. V hotelu i na pokoji cisto,nemám co vytknout.
    • Vse
  • Marie Lemfeldová

    ?

    jednotlivec, 27. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Slušné chování celého personálu.
    • Ubytování,pokoj nebyl rozhodně pro dvě osoby.
  • Silvie Procházková

    ?

    ostatní, 28. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byl to již můj druhý pobyt a moc se mi líbilo.
      Doporučuji svým přátelům, kdo se chce nechat hýčkat je to ideální.
    • Nemám nic co bych mohla uvést.
  • Miloš Šipler

    ?

    jednotlivec, 1. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velká spokojenost
    • nespokojenost se stavební firmou,kterou jsme si neobjednali,velký hluk v bazénu od stavebního nářadí a před vstupem do bazénu jsme se potkávali s řemeslníky
  • Petr Janda

    ?

    dospělý pár, 21. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byl jsem velice spokojen.
    • Vysoká úroveň stravování a služeb.
      Krásné prostředí.
    • Placení nehlídaného parkoviště.
  • Yadviga Galkevich

    ?

    dospělý pár, 3. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den, s pobytem jsem nebyla spokojena. Nikdo nás neupozornil na omezené využití lázeňských procedur kvůli rekonstrukci. Pokud čas masáže zasahoval do doby snídaně nebo večeře, již byl slušně řečeno velmi omezený výběr jídla. Naplánování masáží a jiných procedur bylo velmi omezeno. Po projednání s manažerkou byla nabídnuta sleva, ale vzhledem k našemu odjezdu se dál nic nedělo.
    • Nebylo dodrženo to, co hotel nabízí a slibuje. Nedoporučuji.
  • MARIE DRAŽANOVÁ

    ?

    jednotlivec, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné jednání všech pracujících v hotelu.Volný vstup do bazénu a velký výběr jídla a pití při snídani i večeři .
  • Radka Wernerová

    ?

    skupina přátel, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do hotelu bych se klidne vratila, kdyby bylo v okoli vice mist k navstiveni. Samotny pobyt byl nadmiru kvalitni.
    • - 100% strava i pro ruzne vyzivove smery, chutna
      - ochotny personal
    • - zarazilo me velke mnozstvi ruske a nemecke klientely a castecne rusky personal
      - bazen ne zcela vhodny na plavani, spise cachtani
      - u procedur chybela trochu komunikace s klientem, aby vedel, co cekat, kdyz danou vec nezna
  • Hana Juřeníková

    ?

    jednotlivec, 8. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se mi celkově líbil. Měla bych jen jednu výhradu k jedné pracovníci spa centra, která profi vystupování neměla. Jinak ostatní zaměstnanci spa centra v přízemí super chování a přístup. A též v restauraci. Jídlo moc dobré a byl i dobrý výběr.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Rád bych Vás požádal o jméno pracovnice na SPA oddělení či popis. Velmi děkuji. Marián Rapáč, Business Director.