Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 536 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (534)

Filtry

  • Darina Nagyová

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nelíbil se mi přístup personálu na recepci. Uvítání bylo bez úsměvu, spíše nervní a nepříjemné. Při odchodu to bylo milejší. Uvítací úsměv měl být, bez něho má člověk chuť odejít jinam, kde ten úsměv bude.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážená paní Nagyová,

    děkujeme Vám za užitečnou zpětnou vazbu. Omlouváme se Vám za nepříjemnosti během Vaší návštěvy. Vaše připomínky využijeme při práci s personálem, který neustále školíme a snažíme se, aby nabízel nejvyšší možný standard všech našich služeb.
    S pozdravem
    Management hotelu

  • Milena Vacurová

    ?

    jednotlivec, 16. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krasne prostredi
      Vyborna kuchyne
      Prijemny a ochotny personal
      Krasny spa svet_sauna,bazen,uzasna solna jeskyne i ta bylinkova mistnost
    • Maseri nehovorili cesky,ne,ze by se mi to vyslovene nelibilo,ale vazlo dorozumivani. Jinak byli velmi prijemni.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážená paní Vacurová,
    děkujeme za Váš čas, který jste věnovala hodnocení našeho Chateau Monty SPA Resort. Jsme velmi potěšeni, že Váš pobyt splnil očekávání a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
    S pozdravem
    Management hotelu

  • Vlastimil Čech

    ?

    dospělý pár, 15. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše pod jednou střechou
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážený pane Čechu,
    děkujeme za Vaše hodnocení a již nyní se těšíme na Vaši další návštěvu.
    S pozdravem a přáním prožití pěkného zbytku léta
    Management hotelu

  • Jitka Ksandrová

    ?

    jednotlivec, 15. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt ve Vašem hotelu byl pro nás velmi příjemný, potřebovali jsme si odpočinout a to se nám podařilo i s přispěním Vašeho personálu.Neměli jsme plnou penzi, takže obědy jsme si zajišťovali podle situace, podle našeho názoru by nabídka jídel v hotelové kavárně mohla být bohatší. Totéž večeře, bufet mi připomínal dovolené u moře v levnějším hotelu. Naopak snídaně byly perfektní.
    • Ochotný personál na hotelové recepci.
      Krásné prostředí.
      Výborné snídaně.
      Výborně udržovaný bazén.
      Překrásná květinová výzdoba kolem hotelu.
      Výborné snídaně.
      Příjemný personál v hotelové kavárně.
      Moc hezký pokoj včetně vybavení.
    • Manžel dostal roztrhaný župan, ale ochotně mu ho po reklamaci na recepci pokojská vyměnila.
      Večeře nám moc nechutnaly.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážená paní Ksandrová,
    moc Vám děkujeme za návštěvu našeho hotelu a těší nás Vaše pozitivní hodnocení pobytu. Rádi slyšíme, že jste byli spokojeni. Chtěli bychom Vás ujistit, že právě Vaše spokojenost je pro nás prioritou a všichni zaměstnanci GALA HOTELS na sobě neustále pracují, aby mohli poskytovat nejlepší možný servis. Těšíme se na Vaši příští návštěvu.
    S úctou
    Management hotelu

  • Jitka Carrascová

    ?

    jednotlivec, 9. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jarmila Muhlsteinová

    ?

    jednotlivec, 9. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marie Trenkvicová

    ?

    jednotlivec, 7. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk Kříž

    ?

    jednotlivec, 19. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Gina Boháčková

    ?

    jednotlivec, 16. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný pobyt na krásném místě. V hotelu je vše perfektní, škoda, že okolní park město neudržuje.
    • krásný hotel
      příjemný personál
      odborné pracovnice v Balneu
    • mírně zanedbané okolí
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážená paní Boháčková,

    děkujeme za Váš čas, který jste věnovala hodnocení našeho Chateau Monty SPA Resort. Jsme velmi potěšeni, že Váš pobyt splnil očekávání a chtěli bychom Vás ujistit, že právě spokojenost je pro nás prioritou a všichni zaměstnanci na sobě neustále pracují, aby mohli poskytovat nejlepší možný servis. Těšíme se na Vaši příští návštěvu.
    S přáním krásného léta
    Management hotelu

  • Josef Votápek

    ?

    dospělý pár, 16. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vážené dámy a pánové,
    v posledních letech objednáváme naše seniorské pobyty pouze a jen přes Spa.cz. Nikdy ale opravdu nikdy nebyly s ničím problémy. To co bylo domluveno bylo vždy splněno. Tak tomu bylo i letos v hotelu Chateau Monty v Mar. Lázních. Byli jsme velmi spokojeni, k hotelu nejsou připomínky je to špička a pokud bude zdraví tak příští rok opět pobyt s Spa.cz. Ještě jednou díky a s přáním Ať se Vám daří zdraví Josef a Ludmila Votápkovi s přáteli.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážený pane Votápko,
    vážíme si Vašeho hodnocení pobytu v hotelu Chateau Monty SPA Resort. Vaši chválu jsem okamžitě tlumočil i dalším zaměstnancům, kteří se o Vás v průběhu Vaší pracovní cesty starali. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší satisfakcí. Všichni zaměstnanci tvrdě pracují na tom, aby poskytovali klientům nejlepší možný servis, pozitivní zpětná vazba je proto pro všechny milým oceněním jejich snahy.
    Velmi se těšíme na Vaši příští návštěvu.
    S přáním krásného léta
    Management hotelu