Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 546 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (546)

Filtry

  • Kristýna Krupičková

    ?

    mladý pár, 18. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marek Matuszek

    ?

    dospělý pár, 18. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    hotel je velmi komfortne vybaven a pomer kvalita a cena je velmi příznivý jezdíme po hotelích a dovolených již spoustu let ale tento hotel patří je jední z velmi kvalitních a určitě doporuřujeme
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážený pane Matuszeku,

    děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu. Je skvělé, že jste si pobyt v našem hotelu užil. Doufáme, že nás brzy opět navštívíte a budeme se na opětovné shledání těšit.

    S pozdravem
    Management hotelu

  • Milan Prášil, Ing.

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vybavení hotelu vzbuzovalo u nás pocit pobytu na zámku. Velmi elegantní vybavení a citlivá rekonstrukce - na stěnách, na schodištích jsou umístěny reprodukce historických osobností a obrazy zátiší, všude koberce, pohodlné sedačky a křesla. Náš týdenní lázeňský a wellness pobyt se vydařil.
    • Náš pobyt jsme realizovali na základě akce - balíčku a vše co bylo uvedeno bylo splněno.
      Oceňovali jsme mj. možnost každodenního pobytu v bazénu a římských lázní (parní komora)
      - doporučení : rozšířit službu hotelového mikrobusu (trasa od hotelu na hlavní třídu k hotelu Excelsior a zpčt) i na pozdější hodinu - 17 hod, 18 hod i za poplatek.
    • - naprosto nevhodné považujeme oblékání hotelových hostů. Do jídelny se chodí v krátkých kalhotách, legínách apod. O módě na kolonádě ani nemluvě.
      Snad by pomohlo do informací napsat "společenské oblečení"

      - pro nás seniory se nelíbili vysoké ceny nápojů ( 0,2 l nealko - 45 Kč) zřejmě je to daň zařazení hotelu do kategorie 4*.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážený pane inženýre,
    děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste si pobyt v našem Chateau Monty SPA Resort užili. Bohužel co se týká oblékání hostů, v tom nemůžeme udělat víc než jsme udělali - zákaz vstupu v županech do prostor restaurace.
    Děkujeme a věříme, že i přes tuto nepříjemnost nám zachováte přízeň v příštích letech.
    S pozdravem a přáním pěkného zbytku léta
    Management hotelu

  • J. Nováková

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Perfektní ubytování, kvalitní lázeňské procedury.
    Slabým článkem je recepce, která poskytla několikrát mylné informace, omluva je neznámým pojmem.
    Plánovaná oprava, při které dojde k záboru venkovní terasy u bazénu lešenim uprostřed letní sezóny, je značně problematická.
    • Poloha hotelu.
      Ubytování.
      Lázeňské procedury.
    • Chování recepce.
      Lešení na terase před bazénem (počátkem srpna).
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážená paní Nováková,
    děkujeme, že jste si udělala čas a napsala nám o nedostatcích při Vašem posledním pobytu v našem hotelu. I negativní zpětná vazba nám pomáhá, protože víme, na co se zaměřit při školení našeho personálu. Chtěli bychom se Vám velmi omluvit i za nepříjemnosti s lešením, bohužel to byla neplánovaná záležitost, která se musela řešit neodkladně.
    Děkujeme a těšíme se na Váš příští pobyt.
    S pozdravem
    Management hotelu

  • Jarmila Uzlová

    ?

    dospělý pár, 6. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Pořický

    ?

    jednotlivec, 5. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Doporučujeme každému kdo tam bude chtít ject úžasná atmosféra i procedury
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážený pane Pořický,

    děkujeme Vám za užitečnou a pozitivní zpětnou vazbu. Je skvělé, že jste si pobyt v našem hotelu užil. Doufáme, že nás brzy opět navštívíte a budeme se na opětovné shledání těšit.

    S pozdravem
    Management hotelu

  • Dana Fialová

    ?

    dospělý pár, 2. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Na tento pobyt jsme jeli s naší vnučkou, která si pobyt užila a moc se jí líbil. My jsme byli také spokojeni a rádi bychom se do hotelu v budoucnu vrátili.
    • Byli jsme překvapeni , že je zde možný pobyt se psem :-(. Bylo nepříjemné, že večer poměrně dlouho někde na pokoji štěkal pes.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážená paní Fialová,

    děkujeme za zpětnou vazbu na pobyt v našem hotelu. Rádi slyšíme, že se Vám u nás líbilo. Snažíme se, aby si všichni naši hosté odváželi z návštěvy pozitivní dojmy a proto neustále pracujeme na zlepšování našeho servisu. Je jen škoda, že jste problém se psem nenahlásila během svého pobytu na recepci, vše se mohlo vyřešit ihned k Vaší plné spokojenosti. Omlouváme se za toto narušení pobytu.

    Přejeme krásný zbytek léta
    Management hotelu

  • Petruška jaromír

    ?

    dospělý pár, 30. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • saunové centrum
      bazén
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážený pane Petruško,
    děkujeme za Vaše hodnocení a jsme velmi potěšeni, že se Vám v našem Chateau Monty SPA Resort líbilo.
    Přejeme krásný zbytek léta a těšíme se na Vaši příští návštěvu.
    S pozdravem
    Management hotelu

  • Kiril Slavov

    ?

    jednotlivec, 29. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • užívali jsme si dost
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážený pane Slavove,

    děkujeme za Vaše hodnocení a jsme moc rádi, že pobyt splnil Vaše očekávání.
    Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

    S pozdravem a přáním krásného zbytku léta

    Management hotelu

  • Marie Tomášová

    ?

    jednotlivec, 26. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsem celkovĕ spokojena . ☺
    • Hezké prostředí, milý a vstřícný personál,
      dobré jidlo...
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážená paní Tomášová,

    děkujeme za Váš čas, který jste věnovala hdnocení Vašeho pobytu. Jsme velice potěšeni, že jste byla spokojena a věříme, že si v budoucnu opět vyberete náš hotel pro Váš odpočinek.
    S pozdravem
    Management hotelu