Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 536 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (534)

Filtry

  • Libor Straka

    ?

    rodina s malými dětmi, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel a nabídku jsme si vybrali pro sebe a svou vnučku a rozhodně jsme neudělali chybu. Ubytování, stravování, personál, program, procedury i ostatní služby byly na vysoké profesionální úrovni. Obsah nabízeného balíčku splněn beze zbytku, ba co víc nás mile překvapil, jakým způsobem - dětská masáž a koupel, piknik košík byl velkým překvapením . Celý pobyt jsme si parádně užili a uvažujeme , že nebyl poslední v tomto zařízení
    • Líbilo se nám vše, od objednání pobytu, komunikace s hotelem, celý pobyt byl velmi dobře využit a splnil veškerá očekávání, někdy i předčil. Nejvíce spokojená byla vnučka, protože si dosyta užila procedur, bazénu, stravování, ale i výletů po městě
  • MARIE DRAŽANOVÁ

    ?

    jednotlivec, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné jednání všech pracujících v hotelu.Volný vstup do bazénu a velký výběr jídla a pití při snídani i večeři .
  • Radka Wernerová

    ?

    skupina přátel, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do hotelu bych se klidne vratila, kdyby bylo v okoli vice mist k navstiveni. Samotny pobyt byl nadmiru kvalitni.
    • - 100% strava i pro ruzne vyzivove smery, chutna
      - ochotny personal
    • - zarazilo me velke mnozstvi ruske a nemecke klientely a castecne rusky personal
      - bazen ne zcela vhodny na plavani, spise cachtani
      - u procedur chybela trochu komunikace s klientem, aby vedel, co cekat, kdyz danou vec nezna
  • Eva Štulíková

    ?

    jednotlivec, 20. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vladimíra Tothová

    ?

    dospělý pár, 14. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Juřeníková

    ?

    jednotlivec, 8. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se mi celkově líbil. Měla bych jen jednu výhradu k jedné pracovníci spa centra, která profi vystupování neměla. Jinak ostatní zaměstnanci spa centra v přízemí super chování a přístup. A též v restauraci. Jídlo moc dobré a byl i dobrý výběr.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Rád bych Vás požádal o jméno pracovnice na SPA oddělení či popis. Velmi děkuji. Marián Rapáč, Business Director.

  • Jitka Vaňková

    ?

    jednotlivec, 7. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Václava Brunátová

    ?

    dospělý pár, 1. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S hotelem MONTY v Marjánských lázních jsem moc spokojená. Je umístěn v klidném prostředí na okraji lesa a na kolonádu a k pramenům je to pěkná procházka. Ráda se sem vracím.Letos jsem tu dovolenou strávila již po třetí.
    • Hotel má vše pohromadě:
      velnes
      procedury
      stravování
    • Koupelna by mohla být lepe vybavena co se týká produktů péče otělo a malým pomocným otočným zrcadlem na líčení.
  • Martin Zárybnický

    ?

    rodina s malými dětmi, 10. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice komfortní ubytování, výborná strava, příjemný personál...
    • Exteriéry i interiéry hotelu.
      Vybavení pokoje.
      Dětský koutek.
  • Květa Stádníková

    ?

    rodina s malými dětmi, 1. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • moc se nám tam líbilo,hotel super,služby výborné.mužu jen doporučit