Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 546 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (546)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • výborná poloha hotelu,
      celodenní využití bazenu
  • Yadviga Galkevich

    ?

    dospělý pár, 3. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den, s pobytem jsem nebyla spokojena. Nikdo nás neupozornil na omezené využití lázeňských procedur kvůli rekonstrukci. Pokud čas masáže zasahoval do doby snídaně nebo večeře, již byl slušně řečeno velmi omezený výběr jídla. Naplánování masáží a jiných procedur bylo velmi omezeno. Po projednání s manažerkou byla nabídnuta sleva, ale vzhledem k našemu odjezdu se dál nic nedělo.
    • Nebylo dodrženo to, co hotel nabízí a slibuje. Nedoporučuji.
  • Libor Straka

    ?

    rodina s malými dětmi, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel a nabídku jsme si vybrali pro sebe a svou vnučku a rozhodně jsme neudělali chybu. Ubytování, stravování, personál, program, procedury i ostatní služby byly na vysoké profesionální úrovni. Obsah nabízeného balíčku splněn beze zbytku, ba co víc nás mile překvapil, jakým způsobem - dětská masáž a koupel, piknik košík byl velkým překvapením . Celý pobyt jsme si parádně užili a uvažujeme , že nebyl poslední v tomto zařízení
    • Líbilo se nám vše, od objednání pobytu, komunikace s hotelem, celý pobyt byl velmi dobře využit a splnil veškerá očekávání, někdy i předčil. Nejvíce spokojená byla vnučka, protože si dosyta užila procedur, bazénu, stravování, ale i výletů po městě
  • MARIE DRAŽANOVÁ

    ?

    jednotlivec, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné jednání všech pracujících v hotelu.Volný vstup do bazénu a velký výběr jídla a pití při snídani i večeři .
  • Radka Wernerová

    ?

    skupina přátel, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do hotelu bych se klidne vratila, kdyby bylo v okoli vice mist k navstiveni. Samotny pobyt byl nadmiru kvalitni.
    • - 100% strava i pro ruzne vyzivove smery, chutna
      - ochotny personal
    • - zarazilo me velke mnozstvi ruske a nemecke klientely a castecne rusky personal
      - bazen ne zcela vhodny na plavani, spise cachtani
      - u procedur chybela trochu komunikace s klientem, aby vedel, co cekat, kdyz danou vec nezna
  • Eva Štulíková

    ?

    jednotlivec, 20. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vladimíra Tothová

    ?

    dospělý pár, 14. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Juřeníková

    ?

    jednotlivec, 8. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se mi celkově líbil. Měla bych jen jednu výhradu k jedné pracovníci spa centra, která profi vystupování neměla. Jinak ostatní zaměstnanci spa centra v přízemí super chování a přístup. A též v restauraci. Jídlo moc dobré a byl i dobrý výběr.
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Rád bych Vás požádal o jméno pracovnice na SPA oddělení či popis. Velmi děkuji. Marián Rapáč, Business Director.

  • Jitka Vaňková

    ?

    jednotlivec, 7. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Václava Brunátová

    ?

    dospělý pár, 1. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S hotelem MONTY v Marjánských lázních jsem moc spokojená. Je umístěn v klidném prostředí na okraji lesa a na kolonádu a k pramenům je to pěkná procházka. Ráda se sem vracím.Letos jsem tu dovolenou strávila již po třetí.
    • Hotel má vše pohromadě:
      velnes
      procedury
      stravování
    • Koupelna by mohla být lepe vybavena co se týká produktů péče otělo a malým pomocným otočným zrcadlem na líčení.