Recenze

HodnoceníPARKHOTEL GOLF

Zpět

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 265 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (265)

Filtry

  • František Luxemburk

    ?

    dospělý pár, 14. ledna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem v Parkhotelu Golf jsme byli s manželkou velmi spokojeni. V hotelu dobře vaří, obsuha je příjemná. V hotelu je čisto.
    • Čistota
      Vstřícný přístup zaměstnanců hotelu
    • Cena za parkování
  • Petr Sztacho

    ?

    jednotlivec, 30. listopadu 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme spokojeni a těšíme se na další návštěvu
  • Lucie Rychlíková

    ?

    dospělý pár, 22. listopadu 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ačkoliv nás zastihlo během pobytu velmi deštivé a chladné počasí, pobyt jsme si přesto velmi užili, díky vybavení hotelu (bazén, sauna a pohodný pokoj), možností nabízených služeb maséra a koupelí a příjemné atmosféře nejen v restauraci, ale i v celém hotelu.
    Děkuji LR
    • Oceňuji vysokou profesionalitu veškerého personálu, se kterým jsem přišla do styku, zejména bych vyzdvihla služby recepce a balneo provozu.
  • Vladislav Císař

    ?

    dospělý pár, 5. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel perfektní a stejně tak služby proto ho rozhodně doporučuji.
  • Josef Novák

    ?

    dospělý pár, 7. června 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hodnocení našeho, velmi krátkého pobytu je pouze pozitivní,viz výše uvedené kategorie.Jediný nedostatek byl,že se nedal na hotelu koupit nějaký turistický plánek blízkého okolí,pro rychlou orientaci, kudy a kam.Chápeme ovšem,že tento hotel je zaměřen na jinou klientelu a činnost.
    • Líbilo se nám s manželkou vše.
  • Pavlina Brychova

    ?

    jednotlivec, 20. dubna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt se nám velmi líbil, proto jsme tento hotel navštívili již po třetí a určitě hotel ještě několikrát navštívime, jelikož jsme se šlužbami hotelu velmi spokojený.
  • Renáta a Karel Jedličkovi

    ?

    jednotlivec, 14. dubna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel i prostředí super. Personál příjemný, nic nebyl problém.

      Vše uprostřed přírody, jen pozor, do Mariánek "na kolonádu" cca 3km. Nebyla naším cílem, ale někoho může zmást adresa hotelu.
    • Zmatená komunikace s týmem SPA.cz:

      Poukaz jsme dostali k vánocům (k vyčerpání byl do konce března). Po registraci na SPA (začátek února) jsme se dozvěděli, že je jediný volný víkendový termín XY. Když nám nevyhovoval, bylo nám za doplatek nabídnuto přijet v dubnu. Akceptovali jsme. Následně se ukázalo, že doplatek netřeba. Pak najednou ale, že máme poukaz jen na tzv pobyt v týdnu, a že prý je to uvedeno na objednávce (následně nalezeno - ale jen na webu při potvrzení objednávky. Na objednávce samotné již nic. Na poukazu vůbec.

      A že nutno za víkend připlati (cca okolo 15 % ceny tipuji). OK, doplaceno, vyřešeno. Ale zabralo to X mailů a telefonů obdarované osoby s týmem SPA = přes SPA nikomu jako dárek kupovat nebudu :(
  • Dana Přádová

    ?

    jednotlivec, 14. března 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní služby
  • František a Marie Hruškovi

    ?

    dospělý pár, 9. března 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - ochotný personál
      - komfortní ubytování
      -nadstandartní péče masérů
      - ochota při poskytování informací od recepčního, pokojské a při procedurách
    • při sebevětším přemýšlení nemůžeme nalézt něco co by se nám nelíbilo
  • Drahomíra Dudíková

    ?

    jednotlivec, 2. března 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celková spokojenost, hezký pobyt
    • Hezký, klidný pobyt
      milý personál,
      všude maximální čistota a pořádek
      dobré jídlo