Recenze

HodnoceníHotel WESTEND

Zpět

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 14 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (14)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. dubna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. dubna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni. Doufáme, že hotel bude fungovat i nadále! Rádi opět přijedeme.
    Hotel WESTEND

    Odpověď od hotelu

    Hotel WESTEND

    Dobrý den,
    velice děkujeme za Váš pobyt a hodnocení našeho hotelu. Budeme se těšit, že Vás budeme moci v budoucnu přivítat jako našeho hosta.
    S přáním všeho dobrého
    Elena Brovko a tým Hotelu Westend

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. dubna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo výtečné.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 1. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Poloha hotelu v centru města byla skvělá. Personál příjemný, jídlo dobré. Procedury dostačující vzhledem ke kratšímu pobytu. Rádi se vrátíme.
  • Pavel Růžička

    ?

    jednotlivec, 31. října 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je blízko kolonády v klidné ulici, pokoj s výhledem do lesoparku byl sice jednoduše zařízený, ale vyhovující. Nevýhodou, za kterou ale hotel nemůže, jsou v současné době rekonstrukce hotelů v blízkosti, což narušuje komfort.
    • Vynikající kuchyně, pestrá nabídka jak k snídani, tak k večeři, ochotný personál, čistota v jídelně.
    • Pokoje spíš neútulné, na zdi žádný obraz, tenké stěny, takže hovory rusky mluvící sousedky jsem nechtěne musela vyslechnout.
  • Jiřina Lorencová

    ?

    dospělý pár, 27. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše perfektní. Tento hotel doporučujeme, byli jsme s manželem nadšeni.
    Krásně pohodově strávený týden včetně procedur. Možnost mnoha výletů v Mariánských lázních i v okolí mimo ně.
    • Veškerý personál milý, ochotný, usměvavý. Strava výborná, rozmanitá, velký výběr.
      Služby - procedury perfektní.
      Poloha hotelu - blízko ke kolonádě.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 21. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • nabídka snídaňového bufetu běžného rozsahu, večeře měly bohatší výběr,
      příjemná historická budova hotelu s vysokými stropy
    • Nápisy v koupelně pouze v ruštině, informace na stolku jen v němčině
  • Petra Vašíčková

    ?

    jednotlivec, 20. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Okolí za hotelem bylo plné křoví, nevím jestli je města nebo soukromého majitele. Hotel je tak trochu "vystrčený v křoví". Na druhou stranu je mimo hlavní ulici a v okolí je klid.
    • Líbilo se mi, že si k večeři můžu vybrat z nabídky a nemusím si nic objednávat dopředu.
  • Aliya kaliyeva

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení