Recenze
Podívejte se na tipy na vánoční dárky.

Hodnocení hotelu

96%

Perfektní

na základě 17 recenzí

  • Personál

    99%

  • Služby

    97%

  • Čistota

    99%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (17)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 29. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově se nám na hotelu SOJKA moc líbilo. Příjemný personál, čistota okolí, vybavenost, dojezdová vzdálenost k různým vyžitím, chutné a vždy dostatek jídla i těsně před koncem doby vyhrazené např. pro snídaně a večeře. Jediné, co Vás nutí je si k večeři objednat pití, které není k dispozici ani v podobě čisté vody. (Snídaně jsou i na nealko nápoje bohaté). Možnost připojení wifi zdarma (ač jsme moc nevyužili). Wellness centrum nabízí širou škálu služeb, ale musíte do rněj jít venkem, což je v zimě lehce ´´mrazivé´´ :), každopádně pokud Vás hřeje láska, tak nic zásadního nevytýkáme, nikdo a nic není dokonalé :) Masáže jsme bookovali defacto na místě a vešli jsme se :) Za nás prostě super prodloužený víkend.
    • prostorné parkoviště
      příjemný personál na recepci, v restauraci i ve wellness centru
      čistota a uklizenost celého areálu
      chutné jídlo a skvělá belgická piva
      široká nabídka saun a masáže
      elektronické náramky pro vstupy v celém areálu
      klidné místo
      prostorný pokoj s pohodlnou velkou postelí a úložným prostorem
    • žádné pití k večeři(polopenze) - nutno si doobjednat i nealko
      do wellness se chodí venkem
  • Kateřina Holíková

    ?

    dospělý pár, 16. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Maximální spokojenost , personál vstřícný a příjemný , krásné místo a nádherný resort , výborná kuchyně ,rada se budu vracet i s rodinou . Doporučuji ❤️
    • Krásný upravený a udržovaný Resort.
      Příjemné wellnes.
      Výborná kuchyně .
      Příjemný personál .
      Čistota všude kolem vás .
      Maximální spokojenost .
  • Majcíková Zdeňka

    ?

    dospělý pár, 15. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo perfektní,naprostá spokojenost.
  • Terezia

    ?

    dospělý pár, 9. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbila se nám vstřícnost a ochota personálu,
      chutné snídaně i večeře formou švédských stolů. Majitel resortu byl milý a přátelský.
      Pokojík sice menší, ale nábytek z masívu, matrace pohodlná, povlečení čisté. Ve skříni k dispozici trezor. Koupelna taktéž čistá.
      Celkově bychom pobyt určitě doporučili.
    • Pokud si objednáte ubytování standart, dostanete pokoj se střešními okny!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Doporučuji.Příjemné a klidné prostředí, komfortní služby, ochotný a vstřícný personál, skvělý wellness.
    • Příjemné prostředí.
      Příjemný a ochotný personál.
      Skvělý wellness.
      Skvělá restaurace.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 14. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Hejlíková

    ?

    dospělý pár, 4. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • příjemné ubytování, krásná zahrada, příjemný personál , jídlo výborné
    • Jedině snad, že místo brokolicových medailonků s bramborovodýńovým pýre. Jsem obdržela květákové placky s bramborovou kaší. ( škoda je sezóna dýní :().
  • Lumir Machala

    ?

    rodina s malými dětmi, 4. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše perfektní. Vřele doporučujeme. Jen v těchto vedrech by nebyla na škodu klimatizace na pokojích. Machala
  • Aleš Vyhnal

    ?

    rodina se staršími dětmi, 31. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 22. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno se nám líbilo, nevíme co by se nám nelíbilo.