Recenze
Podívejte se na tipy na vánoční dárky.

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 90 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (86)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 6. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Bc. Vladimíra Janků

    ?

    dospělý pár, 26. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Václav Turoň

    ?

    dospělý pár, 21. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavel Gwoždz

    ?

    dospělý pár, 22. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál skvělý, úslužný, ať již na recepci, v restauraci i ve wellness.
      Výborné jídla, pochvala kuchaři(ce).
      Standartní pokoj příjemně překvapil svoji rozlohou a úhlednosti. Pouze toalety měly mírný zápach, i když měly ventilátor, tak kdykoliv po příchodu na pokoj měly mírně zatuchlý pach.
      Ale jinak moc prima.
    • Uvítal bych větší výběr dezertů, např. zmrzlinových pohárů, které mi scházely.
  • Marie Čmielová

    ?

    jednotlivec, 20. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám ubytování, příroda a okolí hotelu,personál milý, strava dobrá, rádi doporučime známým.
  • Miroslav Novák

    ?

    jednotlivec, 9. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbila se nám ochota a vstřícnost stran personálu
    • Pokud chcete absolvovat, turistiku,wellnes a máte nástup do hotelu v 16.00 a vyklizení pokoje v 10,00 druhého dne je to poměrně náročné časově, zvládnout a opravdu si pobyt užít. Cenově je to dost náročné...
  • Martin Karlík

    ?

    dospělý pár, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Lázeňská péče byla velice konfortní a milá. Jídlo bylo velmi chutné a dobře připravené.
    • Úroveň pokoje se sociálním zařízením podprůměrné. Sprchový kout na pokoji 201 je řešen jako kobka ve které to navíc páchne. Přivítání na recepci bylo suché a nemilé.
  • Rostislav

    ?

    jednotlivec, 8. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi vše. Nemam nic co by se dalo vylepšit. Snad jen u bazénu v kolíbe by mohl být větší výběr jídel.
  • Hana Zatloukalová

    ?

    jednotlivec, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné wellness služby,pro děti se dobře starají animátory.Okolí moc pěkné. Personál příjemný. Majitelé hotelu také příjemní. Byli jsme spokojení.
    • Malý výběr jídel na obědy.
  • Ludmila Erbsová

    ?

    dospělý pár, 1. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velice spokojeni, personál byl v klidu v pohodě, ochotně zodpověděli každý dotaz.