Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 136 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (136)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiřina

    ?

    jednotlivec, 6. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Naprostá spokojenost. Od samého začátku, příjemný personál, obsluha, rozmanitost jídel i nápojů, skvělá večeře, čistý pěkný pokoj , čistá koupelna, dostatek ručníků, postel nebyla proležená, snídaně byla vynikající, skvělá pomazánka, dezert, velký výběr všeho možného. Klidné prostředí. Doporučuji.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 24. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martin Chytrý

    ?

    rodina se staršími dětmi, 21. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál naprosto super ... obsluha i kuchař super a recepce naprosto dokonalá .... doporučime a urcite se rádi vrátíme ...
    • Výměna matraci .... jinak vše ok
    Hotel Pod Sluncem

    Odpověď od hotelu

    Hotel Pod Sluncem

    na matracích zapracujeme, děkujeme za upozornění :)

  • Petra Lapinová

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • S pobytem jsme byly velice spokojeni, vše bylo v naprostém pořádku!
      Jídlo super, služby a vstřícnost personálu perfektní!!!!!
      Hotel vřele doporučuji!
    Hotel Pod Sluncem

    Odpověď od hotelu

    Hotel Pod Sluncem

    Dobrý den,
    jsme velmi potěšeni, že se Váš pobyt u nás takto krásně vydařil a již se těšíme na Vaší další návštěvu :)

  • Susan & Thomas Stone Amport

    ?

    dospělý pár, 21. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Located in a pretty village. Quiet.
      Basic meals we had were good.
    • Old fashioned rooms, There were beetles in bathroom and in bedroom, an unpleasant smell and despite staying for 4 nights the room was never cleaned.
      Maybe we expected too much.
      We booked a room which alloed dogs so maybe that was the reason our room did not have great comfort. But as we payed extra for the dogs we expected better.
  • Jana Špinarová

    ?

    jednotlivec, 21. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nadšení,obrovská spokojenost. Odjíždíme usměvavé s dobrou náladou. Celý víkend bez jediného problému. Přijedeme znovu :-)
    • Příjemné prostředí
      Ochotný personál po celý pobyt
      Jídlo vynikající
      Wellness služby kvalitní
      Ubytování bezvadné,čisto
      V okolí krásné,dostupné zážitky
      Nejlepší relax, správná dámská jízda
  • Eva MASOPUSTOVA

    ?

    jednotlivec, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 6. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel celkem pěkný, pokoje vyhovující, jídlo v rámci možností dobré.
      Skanzen a zahradnictví v obci úžasné!
    • Nedodržování nočního klidu-recepční nezasáhla.
      Pobyt psů na pokojích - vyhrazené pokoje pro psy nejsou, vytí, štěkání, pobíhání a obtěžování .
  • jiřina kolouchová

    ?

    ostatní, 6. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení