Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 165 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (165)

Filtry

  • Petr

    ?

    jednotlivec, 21. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pokoj byl běžný standard. Vcelku hezká koupelna. Postel tvrdší, ale jde to. Jen polštáře by bylo lepší pořídit nové.
    Paní na recepci byla velmi milá a ochotná - tedy ta, která byla na noční... Provedla skvělý servis k vířivce... velmi dobrá práce
    Personál restaurace by měl být komunikativnější a aspoň trošku usměvavý... nedávat na první dobrou vědět, že je to tam nebaví...
    Teď si zhodnotíme wellness... když chci nabízet wellness služby, tak si k tomu také pořídím vhodné pomůcky... masérské lehátko (úplně nejobyčejnější a nejlevnější), které se na hotelu používá, je sotva dostačující pro domácí potřeby... to k wellness službám nepatří... to samé platí i o pomůckách na zábaly... před ulehnutím jsem se ale stále utěšoval představou, že paní masérka bude umět masírovat, když už jí hotel nepořídil odpovídající pomůcky... zde ale o masáži nemůže být vůbec žádná řeč... hlazení po zádech, které ničím ani zdaleka nepřipomíná masáž... za nás rozhodně nejslabší zážitek z celého pobytu... wellness stojí na masážích a přidružených procedurách, takže zde nemůže mluvit o tom, že by byl splněn zakoupený produkt "wellness pobyt"
    • Servis k vířivce od paní recepční byl skvělý
      Večeře
    • Vybavení masérny
      Masérka
      Polštáře
      Snídaně
    Hotel Pod Sluncem

    Odpověď od hotelu

    Hotel Pod Sluncem

    Dobrý den, děkujeme za recenzi a snad jen k masáži. Ve Vašem balíčku jste měli zahrnutou relaxační aroma masáž, která je opravdu jemná (relaxační), nikoliv klasickou sportovní či rekondiční masáž, kterou naleznete také v naší nabídce.

  • Susan & Thomas Stone Amport

    ?

    dospělý pár, 21. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Located in a pretty village. Quiet.
      Basic meals we had were good.
    • Old fashioned rooms, There were beetles in bathroom and in bedroom, an unpleasant smell and despite staying for 4 nights the room was never cleaned.
      Maybe we expected too much.
      We booked a room which alloed dogs so maybe that was the reason our room did not have great comfort. But as we payed extra for the dogs we expected better.
  • Antonin Konig

    ?

    jednotlivec, 29. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásný hotel,pěkné místo
    • Varování !!! jestliže jedete do hotelu a je tam svatba okamžitě zrušte pobyt budete pro svatebčany vetřelci a bohužel i pro servírku nežádoucí element kde vám nebudou chtít prodat ani vodu.Jinak bezva recepční i když nám dopředu neřekli že je tam svatba,no chyba se vloudila.
    Hotel Pod Sluncem

    Odpověď od hotelu

    Hotel Pod Sluncem

    Dobrý den,
    velice nás mrzí, že jste byli takto nespokojeni. Přesto bych Vám chtěla trochu oponovat v tom, že Vás personál bral jako nežádoucí element. Pouze Vás požádali o to, zda si můžete sednout na jiné místo, ať nesedíte u stolu se svatebčany. Oba číšníci se Vás ptali, zda si dáte něco k pití, což jste odmítli. Jako omluvu za to, že Vás přesazují, Vám přinesli zdarma hruškový likér. Kuchyně pro Vás byla připravená vařit stejně jako pro ostatní hotelové hosty, kteří nepatřili ke svatbě a byli obslouženi. Vybrali jste si pouze předkrm a jiné jídlo ani pití nechtěli. Nemohu tedy souhlasit s tím, že by náš personál se k Vám choval tak jak popisujete.
    Lucie Dudáčková, jednatelka

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 5. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vím, že jsme přijeli v době těsné po otevření po koronavirové pandemii. Právě proto bych čekala mnohem vstřícnější jednání. Ne že by nebylo vše čisté, ale nikdo nám nenabídnul nic navíc, bohužel ani úsměv. Až paní ráno u snídaně bla nesmírně příjemná usměvavá a vstŕícná.
      Takže za mne cena 1850 kč za čisté povlečení a ručníky je opravdu hodně a myslím, že tito ubytování nedoporučím.
    Hotel Pod Sluncem

    Odpověď od hotelu

    Hotel Pod Sluncem

    Dobrý den,
    při Vaší rezervaci jste si vybrala svatební pokoj, tomu také odpovídá cena. Bohužel stále jedeme v nouzovém režimu, tedy s minimem zaměstnanců, pouze recepční, číšník a kuchař. Restaurace byla v plném provozu. Samozřejmě další služby jako wellness či vířivku je možné předem objednat.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Iva Hrehorová

    ?

    jednotlivec, 19. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeněk

    ?

    rodina s malými dětmi, 5. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jidlo super,personál milý,vířivka bezva ,pokoje v pohodě pokud by se zlepšil úklid.
    • Na úklidu by to chtělo zapracovat.Pavučiny v každém rohu,prach a sprchový kout na ten se zřejmě zapomnělo.Okna tak ty jsou ve velkém posety výkaly od much.Možná i více TV programů,pouze 1 a 2.
  • Milan Drahý

    ?

    jednotlivec, 2. února 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný hotel, kterému však chybí další služby.
    • příjemný a ochotný personál
      dobrá kuchyně
    • nefunguje avizovaná ochutnávka pálenek
      nevhodně umístěné vířivky v atriu hotelu
      malý výběr vín
  • František Vaňkát

    ?

    jednotlivec, 26. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Josef MAKOVSKY

    ?

    dospělý pár, 8. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení