Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 93 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (93)

Filtry

  • Karolina Nováková

    ?

    jednotlivec, 2. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. února 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Es ist alles neu und schön hergerichtet. Ich war in der Pension untergebracht, obwohl ich dachte, dass Apartment Hotel gebucht zu haben. Das war für mich irritierend.

      Letztes Jahr hat es mir sehr gut gefallen. Das Hotel ist sehr schön. Das Frühstück war vielfältig und liebreich hergerichtet.
    • Dieses Jahr war ich in der Pension untergebracht.
      Das Frühstück war eintönig. Kein Joghurt, nicht einmal durch Nachfrage wurde er gereicht. Ich vermute, es lag am Personal, welches an dem Tag Dienst hatte.

      Es gab keinen Zimmerservice, so dass nach 3 Tagen die weißen Handtücher gewöhnungsbedürftig waren.

      Der Küchenmülleimer quoll über.

      Vor der Sauna musste ich immer fragen, ob ich Wasser bekommen könnte. An einem Abend war nichts vom Vorgänger aufgeräumt...
  • Vlasta

    ?

    dospělý pár, 22. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • ubytování slušné , i když cena neodpovídá kvalitě, čistota dobrá, hezké prostředí, hezké okolí
    • stravování, výběr dle jídel.lísku pouze "zvláštní", chybí "normální" , běžná strava , i kdyby byla ve vyšší cenové relaci, s ohledem na kvalitu hotelu, současná kvalita stravy zdaleka neodpovídá ceně, rádo-by moderní "světová " kuchyně...s ohledem na toto stravování nemohu doporučit pro známé
  • Blanka Štolcová

    ?

    jednotlivec, 19. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 12. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ein sehr schönes Hotel.Sehr schöne Lage.Wellness auch sehr gut,nur die Zeit
      für Gäste sehr kurz.
    • Frühstück ist einfallslos.Das warme Essen ist kalt.8 Uhr 30 wird das Frühstück
      erst vorbereitet obwohl da schon Frühstückszeit ist.
      Obwohl wir Appartment hatten nehme ich mal an das auch die Betten gemacht
      werden aber da habe ich mich wahrscheinlich geirrt.
  • František Kysela

    ?

    jednotlivec, 25. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování v jiném objektu, než jsme si rezervovali, obrázek neodpovídá. Argument, že pokoje "Hostinec" jsou v jiném domě u mě neuspěla. Jak mám z rezervace rozpoznat, že pokoje "Hostinec" je jiný objekt? Jeden číšník na tak velkou restauraci trochu málo, pátek a sobota nestíhá. Číšník se snažil, ale v jednom není šance zvládnout. Slabý výběr jídel. Pro děti, žádné jídlo.
    • pokoje a prostředí nádherné
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • krásné prostředí, dobrá kuchyně
    • obsluha restaurace
  • Linda

    ?

    rodina s malými dětmi, 29. srpna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí krásná krajina
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 12. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektni kuchyne
    • Spatne matrace a polstare