Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 28 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (28)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Květa Šťastná

    ?

    dospělý pár, 1. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • výborná kuchyň, příjemný wellness, klidný, krásně vyzdobený hotel, upravené okolí. Byli jsme velmi spokojeni.
    • vana na pokoji je sice designová, ale úzká a nepraktická, což bylo jediné k vytknutí. Naštěstí jsme se mohli osprchovat po wellness procedurách, takže jsme vanu kromě prvního dne nepotřebovali.
  • Antje Klose

    ?

    jednotlivec, 5. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Frühstücksbüffet
      Wellnessangebot
    • Matratzen sind zu weich
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byly jsme zde poprvé s přítelem a určitě se vrátíme zase. Líbil se nám wellness, bazény teplé, klid, příjemná hudba. K večeři telecí řízek který se nevesek ani na talíř
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná péče o zákazníky, areál zámku, vynikající jídlo
    • wellness
  • Pavel Švestka

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt na zámku ,romantika, dobré jídlo o 4 chodech, blízké cíle výletu, bazén, několik druhu sauny, piknik,ochota personálu,
    • Chybějící možnost venkovních aktivit v hotelovém komplexu, stále probíhá výstavba parku,
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborné gurmánské pokrmy a velmi milý personál.
    • Náročnost sprchování z nedostatku sprchového držáku a malé vany, plus nesnadné nařizování vody.
  • Eva Slechtova

    ?

    jednotlivec, 15. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný vystupování zaměstnanců hotelu. Krásné prostředí.
  • Ludmila Popovičová

    ?

    jednotlivec, 3. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem nadšena rozsahem rekonstrukce. Jsou to nádherné prostory s vybavením moderním, ale navozujícím atmosféru starých časů. Krásné židle a komody, nádherné obrazy v pěkných rámech, dveře v s futra v zámeckém stylu.Obrovská postel s pohodlnou matrací..... Wallness je sice trochu menší, než jsem zala dosud, ale možnost neomezeného vstupu nás přilákala a plně jsme ji využili. Personál ve všech prostorech celého zámku je velmi milý, ochotný a usměvavý. Jídlo bylo vskutku zámecké, moc nám chutnalo. Piknkový koš nás příjemně překvapil svým obsahem. Pro nás dva to bylo ažaž moc jídla, velmi chutně a čerstvě připraveného. Hezky jsme si ho v zámeckém parku užili. Procházky v parku mezi mohutnými stromy a i před zámkem jsou příjenmé, i s pozorováním zde chovaných daňků a lam, kachniček na jezírcích. Zahradnící stále něco udržovali, čistili chodníčky, upravovali záhony. Výzdoba živými květy je také pěkná v zámku i celém okolí. Nadšeně mohu všem doporučovat. Doufám, že se nám poštěstí za rok znovu přijet.
    • V parku mají zahradníci před sebou ještě asi dost práce, což jim hodně stížilo i letošní sucho.
  • Dana Ployer

    ?

    jednotlivec, 25. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • prijemny a sympaticky personal, krasny zamek, pekne prostredi, hezky park se zviraty, velmi dobra kuchyne, prostorna koupelna, prima parkoviste
    • uzke manzelske postele a prilis maly standartni dvouluzkovy pokojicek - kdyz manzel vstal, musela jsem si lehnout do postele, abych neprekazela a naopak.
  • Jana Černohousová

    ?

    ostatní, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícne privitani
    • Není nic co bych mohla vytknout.