Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 23 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (23)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 19. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborné gurmánské pokrmy a velmi milý personál.
    • Náročnost sprchování z nedostatku sprchového držáku a malé vany, plus nesnadné nařizování vody.
  • Eva Slechtova

    ?

    jednotlivec, 15. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný vystupování zaměstnanců hotelu. Krásné prostředí.
  • Ludmila Popovičová

    ?

    jednotlivec, 3. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem nadšena rozsahem rekonstrukce. Jsou to nádherné prostory s vybavením moderním, ale navozujícím atmosféru starých časů. Krásné židle a komody, nádherné obrazy v pěkných rámech, dveře v s futra v zámeckém stylu.Obrovská postel s pohodlnou matrací..... Wallness je sice trochu menší, než jsem zala dosud, ale možnost neomezeného vstupu nás přilákala a plně jsme ji využili. Personál ve všech prostorech celého zámku je velmi milý, ochotný a usměvavý. Jídlo bylo vskutku zámecké, moc nám chutnalo. Piknkový koš nás příjemně překvapil svým obsahem. Pro nás dva to bylo ažaž moc jídla, velmi chutně a čerstvě připraveného. Hezky jsme si ho v zámeckém parku užili. Procházky v parku mezi mohutnými stromy a i před zámkem jsou příjenmé, i s pozorováním zde chovaných daňků a lam, kachniček na jezírcích. Zahradnící stále něco udržovali, čistili chodníčky, upravovali záhony. Výzdoba živými květy je také pěkná v zámku i celém okolí. Nadšeně mohu všem doporučovat. Doufám, že se nám poštěstí za rok znovu přijet.
    • V parku mají zahradníci před sebou ještě asi dost práce, což jim hodně stížilo i letošní sucho.
  • Dana Ployer

    ?

    jednotlivec, 25. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • prijemny a sympaticky personal, krasny zamek, pekne prostredi, hezky park se zviraty, velmi dobra kuchyne, prostorna koupelna, prima parkoviste
    • uzke manzelske postele a prilis maly standartni dvouluzkovy pokojicek - kdyz manzel vstal, musela jsem si lehnout do postele, abych neprekazela a naopak.
  • Jana Černohousová

    ?

    ostatní, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícne privitani
    • Není nic co bych mohla vytknout.
  • Renata

    ?

    dospělý pár, 25. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eliška Sládková

    ?

    jednotlivec, 21. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově velká spokojenost jak s ubytováním tak s jídlem. Okolí jsme projeli na kole podle vody, (krásné cyklostesky) - Loket a Františkovi Lázně. Personál na urovni a prostředí bez chyby. Společnost Spa.cz bez problémů.
    • Dobré jídlo i krásně vypadá.
      Personál milý
      Pro páry i velká romantika
      Prostředí působí pohodově i díky zvířátkům
      Na své si přijdou i milovníci posilovacích strojů, kosmetiky a masáží.
    • Krásné vany, ale pro starší již nepohodlné.
      Jsem starší a zvyklá na sprchovací kout,ale
      dala jsem to bez problémů-
    Chateau Kynšperk

    Odpověď od hotelu

    Chateau Kynšperk

    Dobrý den,
    děkujeme za návštěvu a za hodnocení. Budeme se těšit na další návštěvu. Pěkné léto přeje Chateau Kynšperk

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 17. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbíl se mi wellness a personál restaurace a procedur byl moc milý. Hotel je v moc pěkném prostředí - zahradě, udržovaný, čistý.
    • Recepční nebyla příli milá. Chtěli nás ubytovat do maličkého pokojíku s manželskou postelí, ačkoli jsme měli objednané oddělené postele. rosecco na uvítanou bylo Lambrusco, které se pro nedobrou chuť nedalo pít. V koupelně bych doporučila širší vanu (design je upřednostněn proti uživatelskému komfortu) a zásuvku, která není jen na pánský holící strojek. V pokoji chybí zrcadlo. Kosmetika probíhá v místnosti bez okna, což považuji za nevhodné nejen pro klienty, ale i pro kosmetičku, která celé hodiny musí v takové místnosti pracovat!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Das Hotel an sich ist schon eine Reise wert
    • Das Doppelbett ist etwas klein und die Matratze zu weich