Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 43 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    94%

Recenze (43)

Filtry

  • Monika Kohoutková

    ?

    dospělý pár, 18. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pěkné, čisté pokoje.
  • Antonín Schindler

    ?

    jednotlivec, 1. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobré jídlo.
      Obětavost personálu.
      Příjemné prostředí.
    • Není vhodné ,aby při návštěvě vířivky bylo najednou 7 lidí . Welnes by měl být jen pro 2 osoby nebo max 4 osoby , které se znají !
  • Pavlína Vrzalová

    ?

    dospělý pár, 26. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt byl luxusní, dobrý přístup personálu, okolí moc pěkné. Určitě doporučím známým.
  • Zvonič Petr

    ?

    skupina přátel, 25. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné prostředí
      Nádherné ubytování
      Dobré snídaně
      Skvělé masáže
  • Jiří Lochman

    ?

    mladý pár, 16. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu se nám líbilo a i jídlo bylo Dobre na které jsem slyseli ne moc Dobre recenze,takže nechápeme z jakého duvodu(dnes je asi těžké se zavděčit některým lidem).. snídaně výborná a i welnes jsme si uzili..prostředí taky hezké které jsme si užívali už při posezení v restauraci kde nás obsluhovala moc příjemná slečna.
    • Restaurace
      Ubytování
      Okolí hotelu
      Welnes
  • Pavlína Buchtová

    ?

    mladý pár, 5. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Kožená

    ?

    jednotlivec, 3. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt byl vynikající, byly jsme nadšené! Doporučila jsem hned několika kamarádům, aby k vám zajeli.
      Luxusní vybavení, spa perfektní, personál vstřícný. Opravdu paráda. Díky
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbila se mi čistota pokoje a celého hotelu.
      Ochota personálu.
      Personál byl velice příjemný a ochotný.
      Bohaté švédské stoly.
      Skvělé jak pro páry tak pro rodiny s dětmi.
      Wellness skvělý a hlavně čistá vířivka.
      Určitě se někdy vrátíme :)
    • Nelíbila se mi jen jediná věc a to ta že wellness není privátní a pak se tam sejde víc lidí než je tam lehátek a vzhledem k tomu že je wellness trošičku menší není si pak kde sednout ale není to nějak velký problém a ani důvod k tomu aby jsme už nikdy nepřijali a věřím že se vše časem doladí.
  • Robert Wildner

    ?

    jednotlivec, 20. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nádherné umístění areálu, architektonické řešení (Dřevo + sklo), spolu s kvalitním provedením, dobrou kuchyní a vstřícným personálem - to vše na mě udělalo fakt dobrý dojem.
    • Snad jen v sauně a v páře by mohla být nastavena trochu vyšší teplota, ale to je o individuálních preferencích.
  • Andrea Dočkalová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 6. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení