Recenze

HodnoceníHotel Adam

Zpět

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 103 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    83%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (103)

Filtry

  • Michael Wagner

    ?

    rodina s malými dětmi, 19. prosince 2010

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hlavním benefitem hotelu je jeho poloha. Služby fungují standartně, na počet hvezd bych uvítal milejší personál. Vybavení hotelu (sauna, whirpool, bazén...) je na špičkové úrovni, což se bohužel nedá říci o restauraci. Od kvality snídaně až po dlouhou čekací dobu na večeři musím konstatovat, že udělění čtvrté hvězdy bylo předčasné. Zcela nepříjemným faktem je, že se v hotelové restauraci kouří :-(
    • Hlavním benefitem hotelu je jeho poloha. Služby fungují standartně, na počet hvezd bych uvítal milejší personál. Vybavení hotelu (sauna, whirpool, bazén...) je na špičkové úrovni, což se bohužel nedá říci o restauraci. Od kvality snídaně až po dlouhou čekací dobu na večeři musím konstatovat, že udělění čtvrté hvězdy bylo předčasné. Zcela nepříjemným faktem je, že se v hotelové restauraci kouří :-(
  • Piskačová Miloslava

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Měla jsem problém s přehozením jídla,protože mám alergii na česnek.
      Jídlo nešlo vyměnit za jiné ,protože vaří prý přesný počet knedlíků........?
      Všude to jde ale v tomto zařízení ne.
      Krkonoše miluji určitě se tam zas vrátím ,ale vím že do tohoto zařízení ne a nikomu ze svého okolí ho nedoporučím.
      Jinak jsme si to užili příroda je tam nádherná.
  • Lenka Petroková

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Poměrně zastaralé vybavení pokoje, ranní hluk při zásobování hotelu, neustálá přítomnost cigaretového kouře při větrání / pokoj v prvním patře na severní straně opravdu není žádný "luxus"/. Jinak velmi ochotný personál v jídelně a bohaté snídaně. Celkově průměrné hodnocení vzhledem k ceně pobytu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme tři a po dlouhých vyjednáváních jsme dostali slevu na stravu a zaplatil na plno pobyt na dvoulůžkovém pokoji včetně místních poplatků. Malá koupelna, na hotelu nefungovala TV, na recepci jsme nedostali patřičné informace, na výběr k večeřím nefungoval výběr ze tří jídel, pouze dvě, Oproti původní nabídce pobytu celkově zklamání...
    • viz výše
    • viz výše
  • Lukáš Choc

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi příjemný personál, luxusní poloha hotelu s krásnými výhledy do okolí
    • Značení cyklistických tras je těžce pod evropským průměrem.
      Ceny občerstvení a služeb dávají Krkonoším punc nejdražších hor v Evropě.
  • Pavel Šubert

    ?

    dospělý pár, 6. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel na velmi krásném místě. Okolí je úchvatné.
    Pokoje utulne ,ale úplně bez soukromí. Stěny v hotelu jsou tak tenké ,že je slyšet z vedlejšího pokoje úplně vše. To je velmi nepříjemné.
    • Okolí hotelu, vybavení wellnes. Velmi dobré jídlo.
    • Velmi tenké stěny pokojů, žádné soukromí.
  • Martin Ropek

    ?

    dospělý pár, 1. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Čech

    ?

    dospělý pár, 30. října 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nedostatek personálu na úklid bazenu, do bazenu si chodí jak kdo chce, neměly by děti do deseti let pobývat v bazenu s rodiči? Senioři nemají žádnou výhodu relaxace.
  • Ivana Kadlecová

    ?

    dospělý pár, 9. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení