Recenze

HodnoceníAntonie Hotel

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 58 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    97%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (8)

Filtry

  • Martin Mika

    ?

    mladý pár, 22. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbila se mi komunikace a jednání s personálem. Co se týká wellness se mi líbila čistota vody a příjemné chování personálu.
    • Jediné výtky bych měl k vířivce, která by měla mít 34 stupňů a však to nemohla mít protože pobyt v ni byl chladný. Chodili jsme do vedlejšího bazénu aby nám pak přišla teplejší. Jinak na pokoji zářivka nad zrcadlem byla zaprášené a mýdlo v pokoji má plesnivy uzávěr (pokoj 107). Ale rozhodně to nebylo nic hrozného nebo něco co by nám mělo znepříjemnit pobyt.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 26. října 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Úžasný výhled z pokoje, velice ochotný personál, výborné masáže, čisté a voňavé prostředí, dobré jídlo, možnost donášky snídaně do postele, krásný hrad a okolí..
  • Petr Turecek

    ?

    mladý pár, 30. září 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné prostředí hotelu,nádherný vyhled do okolí,pokoj příjemný,pěkně zařízený,moc se nám tam líbilo,můžeme doporučit..
  • Kateřina Stošková

    ?

    mladý pár, 25. září 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Veronika Šínová

    ?

    mladý pár, 10. srpna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel a jeho sluzby jsou naprosto perfektni.
    • mily personal, cistota, obrovsky pokoj s vyhledem na Frydlant a okolni krasnou prirodu, prima jidlo, bohate snidane, prijemne masaze od pani Jany. Uz jsme toho videli dost, ale tohle je opravdu skvele misto.
    • opravdu nemam co vytknout :)
  • Ondřej Fleislebr

    ?

    mladý pár, 23. prosince 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Iveta Vávrová

    ?

    mladý pár, 30. září 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Soukupová

    ?

    mladý pár, 23. srpna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spolu s partnerem jsme v hotelu strávili příjemnou dovolenou.
    Hotel je opravdu velmi krásně vybaven- zvlástě koupelna nás nadchla, vše je čisté, personál je velmi ochotný a kuchař je snad kouzelník:)
    Venkovní jezírko dotváří krásnou atmosféru hotelu.
    Snad jen ceny by mohly být trochu přijatelnější.
    Rozhodně se sem ale hodláme vrátit!
    • Luxus, který stojí za to si užít:)
    • Při běžných pobytech vysoké ceny.