Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 125 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (31)

Filtry

  • Radka Marková

    ?

    rodina s malými dětmi, 6. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Horák

    ?

    rodina s malými dětmi, 28. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Waloszek

    ?

    rodina s malými dětmi, 12. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Monika Teršlová

    ?

    rodina s malými dětmi, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • krásné pokoje, čisté
      chutná jidla, vždy bylo z čeho vybírat
      ochotný, usměvavý personál
      skvělý aquapark
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 19. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Monika Chromečková

    ?

    rodina s malými dětmi, 16. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina Lahodova

    ?

    rodina s malými dětmi, 22. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pokoj byl prostorný,čistý ,naprosto vyhovující pro rodinu s dvěma dětma.Jidko bylo v,Borneo a personál velmi příjemný a ochotný. Venkovní hřiště pro děti bylo hezké,my jo nevyuzili, protože nám nepřálo počasí.
    • Jediné mínus je,že chybí dětská herna....venku je moc hezké hřiště pro děti,ale nám tři dny pršelo a když jsme už nebyli v aquaparku,nebylo pro děti jiné vyžití
  • Dagmar

    ?

    rodina s malými dětmi, 28. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je moc pěkně situovaný, dokonale čistý a aquapark je třešničkou na dortu.
      Dětské hřiště super.
      Obsluhující personál moc milý a ochotný. Jídlo bylo také skvělé.
    • Jediné co hotelu vytknu je to, že třílůžkový pokoj má pouze 2 hrnečky na kávu, 2 sklenky na pití. Ale to bychom určitě mohli vyřešit s personálem na místě.
  • Anna Ottlová

    ?

    rodina s malými dětmi, 17. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Michaela Cichá

    ?

    rodina s malými dětmi, 13. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi se nám na hotelu líbilo, doporučujeme rodinám s dětmi, pokoje čisté, aquapark prima, obětavý,veselý personál, polopenze super, samá superlativa. Stihli jsme za hezkého počasí i výjezd lanovkou na Medvědín, který je od hotelu přes cestu. Moc jsme si výlet užili.
    • Velmi se nám na hotelu líbilo, doporučujeme rodinám s dětmi, pokoje čisté, aquapark prima, obětavý personál, polopenze paráda, samá superlativa.