Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 1663 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (46)

Filtry

  • Tereza Stellar

    ?

    mladý pár, 31. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan

    ?

    mladý pár, 21. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • zábava, snídaně prostředí
    • žádal jsem o polštář na víc bohužel žádná reakce jak na recepci tak u pokojské ( takže každý den bolest za krkem . ) lednička nic moc chladila jako že nechladila ...
    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Odpověď od hotelu

    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Děkujeme za Vaše hodnocení a podněty ke zlepšení naší práce.
    Vedení hotelu

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 19. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Babylon by se měl přejmenovat na Babyland
    • dobré pro rodiny s dětmi
      jídlo chutnalo
      pokoj hezký a čistý
      vstupy do externích atrakcí na hotelový čip
    • velké vzdálenosti
      kapacita wellness, málo lehátek
      Příliš mnoho lidí a hluku (zejména u snídaně)
      mezi wellness a saunovým světem je velký rozdíl - pozor na to, co máte v balíčku!
    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Odpověď od hotelu

    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Děkujeme za Vaše hodnocení. V období prázdnin se skutečně měníme vBabyland:-), což je, vzhledem ke službám, které nabízíme logické. S tím souvisí i velké množství lidí všude. Pokud jde o rozdíl mezi Saunovém světem a Wellness: Saunový svět je součástí Aquaparku, tudíž balíčku Zábavy a je přístupný i dětem. Wellness najdete v hotelové části a je v ceně ubytování s balíčkem Wellness. Tento balíček nabízíme pouze dospělým, resp. s možností vstupu dětí až od 15 let. Věříme, že si u nás vyberete podle svých představ. Vedení hotelu

  • Gabriela Bocanová

    ?

    mladý pár, 21. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Odjížděli jsme naprosto spokojeni :) jediné co nám chybělo byla nějaká kuřácká terasa.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 22. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • David Huták

    ?

    mladý pár, 22. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kateřina Krátká

    ?

    mladý pár, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jeli jsme s manželem na líbánky, v hotelu se nám velmi líbilo. jediné, co bylo pro nás zpočátku složité byla orientace v hotelu - přeci jen se jedná o velký a spletitý komplex, ale my vše brali jako zábavu, tudíž nás bavilo i to bloudění:-). Snídaně - vynikající, káva v kavárně vynikající.
    • soukromí
      zábava
      jídlo
      město
      zoo
      iq park
      pokoj
      spa
      koupání
    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Odpověď od hotelu

    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Děkujeme za Vaše hodnocení a těší nás, že jste si pobyt užili. Na vylepšení orientace pracujeme téměř nepřetržitě, ale počáteční bloudění je malou daní za rozsáhlost celého komplexu. Věříme, že se příště už vyznáte jako "místní."
    Vedení hotelu

  • Jan Šupka

    ?

    mladý pár, 17. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Poklidná atmostféra ve všedních dnech, o víkendu již více rušno
    ubytování bylo OK, jen jedna 0,5l voda pro osobu na uvítání je poměrně málo na čtyř hvězdičkový hotel. Není potřeba dát vodu v plastu ale třeba přinést každý den karafu s vodou
    • Vzhled wellness centra
      Ovoce a zelenina zdarma
      mýdlo a tělové mléko u sprchy při vstupu
    • některé zařízení bylo zrovna mimo provoz
      malý individuální přístup
      výběr hudby v některých místnostech
      hluk z aquaparku v relaxačních místnostech
      vířivka neměla možnost spustit trisky na masáž zad, přestože byly instalovány
  • Jan Vašíček

    ?

    mladý pár, 1. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kateřina Bláhová

    ?

    mladý pár, 17. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení