Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 1594 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (44)

Filtry

  • Drahuše Polášková

    ?

    mladý pár, 20. února 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dostali jsme poukaz, takže jsme si předem nevybírali služby, které bychom požadovali. Bohužel nás nikdo neiformoval na co přesně máme nárok, co vše lze využít. Na recepci jsme při příjezdu byli vyřízení tak za cca 1 minutu. Nepříjemné překvapení - poplatky za parkovné a jakýsi manipulační poplatek za služby, které jsou v ceně poukazu. Solná jeskyně hned vedle herny, takže relax jedině za zvuků střelby a výbuchů. Pro romantický pobyt nedoporučuji.
  • Zuzana

    ?

    mladý pár, 27. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Zrcadlové bludiště, iq landia,iq park, Auqapark.
    • Do hotelu se vracíme rádi,ale teď jsme neměli štěstí na pokoj.Celou noc až do pěti do rána,jsme byli nuceni poslouchat hluk s diskotéky. Jsme zklamání,že za cenu pokoje za noc se v pokoji ani nevyspíte, takže teď poprvé lituji návštěvy hotelu a vyhozených peněz za pobyt. Další pobyt si určitě rozmyslíme.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 19. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Babylon by se měl přejmenovat na Babyland
    • dobré pro rodiny s dětmi
      jídlo chutnalo
      pokoj hezký a čistý
      vstupy do externích atrakcí na hotelový čip
    • velké vzdálenosti
      kapacita wellness, málo lehátek
      Příliš mnoho lidí a hluku (zejména u snídaně)
      mezi wellness a saunovým světem je velký rozdíl - pozor na to, co máte v balíčku!
    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Odpověď od hotelu

    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Děkujeme za Vaše hodnocení. V období prázdnin se skutečně měníme vBabyland:-), což je, vzhledem ke službám, které nabízíme logické. S tím souvisí i velké množství lidí všude. Pokud jde o rozdíl mezi Saunovém světem a Wellness: Saunový svět je součástí Aquaparku, tudíž balíčku Zábavy a je přístupný i dětem. Wellness najdete v hotelové části a je v ceně ubytování s balíčkem Wellness. Tento balíček nabízíme pouze dospělým, resp. s možností vstupu dětí až od 15 let. Věříme, že si u nás vyberete podle svých představ. Vedení hotelu

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 1. října 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klimaanlage lässt sich nicht abschalten. In der Nacht sehr störend. Lampe im Bad war defekt.
    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Odpověď od hotelu

    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Vielen Dank für Ihre Bemerkungen.
    Hotel Management

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 22. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ondřej Slánský

    ?

    mladý pár, 12. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Přístup personálu
      koupelna
      pobytový balíček Zábava je vynikající (nejlepší je ZOO a IQlandia)
    • informace v TV o hotelu atd..moc malé písmo, špatně čitelné
      minigolf - nemají lístky na evidenci pokusů na jamkách (dlouhodobě)
      nemožnost otevřít okno do atria
      hlučná klimatizace

      !! nechápu jak v současné době můžete ještě stále podávat u snídaně máslo a med v plastových obalech !!
    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Odpověď od hotelu

    WELLNESS HOTEL BABYLON

    Děkujeme za Vaše hodnocení a náměty ke zlepšení naší práce.
    Vedení hotelu

  • Petra Růžičková

    ?

    mladý pár, 29. března 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Neposkytnutí informací o službách hotelu!! Neupozornění na čas večeře!! Chaotické uspořádání hotelu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 19. prosince 2010

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    při zakoupení All inclusive balíčku bych očekával, že parkování bude v ceně. Realita je, že parkování na místech vyhrazených pro hotelové návštěvníky bylo na jednu noc za poplatek 100,-Kč.
  • Martin

    ?

    mladý pár, 17. listopadu 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • čistota, příjemný personál, klid na pokoji, docházková vzdálenost do centra
    • trochu "přeplácaná" výzdoba, ale vzhledem k zaměření hotelu pravděp. na rodiny s dětmi asi splňuje účel, na pokoji bylo dost přetopeno a moc se s tím nedalo dělat, ani když si člověk hrál s termostatem, výběr jídel na snídani formou švédských stolů se téměř neměnila
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 17. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení