Recenze

HodnoceníHotel Belaria

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 92 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (92)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám hlavně, že jsme mohli jít do bazénu kdykoliv. A krásná příroda i s procházky.
    • Měli by jste si upravit u vířivky na odtékání vody. Zlomila jsem si tam prst. Moc si nejde všimnout nadpisu že tam nemáme šlapat. Ale jinak suprové
  • Petra

    ?

    jednotlivec, 31. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Maria Lisyova

    ?

    rodina s malými dětmi, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno. Hradec nad Moravicí je krásny a k tomu super hotel, niet čo dodať!
    Hotel Belaria

    Odpověď od hotelu

    Hotel Belaria

    Děkujeme :-))

  • Vojtěch Folvarčný

    ?

    dospělý pár, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ilona Svobodníková

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícný personál
      Výborná snídaně, dobrá a chutná jídla
      Výhoda vnitřního i venkovního bazénu
    • Velmi tvrdé postele, po 2 nocích jsme vstávali s manželem jak zbití, doporučujeme pouze příznivcům spaní na velmi tvrdém loži.
      Výhled z pokoje na přilehlou plechovou střechu.
  • Diana Sedláčková

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marta Vránová

    ?

    dospělý pár, 3. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt se nám velmi líbil, výborné jídlo, ochotný personál, v okolí lesy, krásný zámek, pro děti herna, bazény, celkově klid a pohoda.
    Hotel Belaria

    Odpověď od hotelu

    Hotel Belaria

    Děkujeme Vám :-)

  • Hana Podhrazka

    ?

    jednotlivec, 25. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost 100%
  • Aleš Fiferna

    ?

    rodina se staršími dětmi, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše super!!!
  • Kateřina Labudová

    ?

    dospělý pár, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    skvělý a příjemný personál v restauraci :) Na pokoji hezky čisto,TV s ledničkou :) a pěkná koupelna
    • skvělý a příjemný personál v restauraci :) Na pokoji hezky čisto, pěkná koupelna a TV s ledničkou :)
    • slyšeli jsme z pokoje B8, ráno, odpoledne i večer, monotónní zvuk (nějaké hučení) jakoby pračka možná nebo filtrace, nevím co přesně pod tímto pokojem je :) Nebylo to každopádně nic hrozného, jen jsme si s manželem pořád říkali, co to je? :D Každopádně jen ať víte, že to jde slyšet... kdo má lehké spaní, asi by ho to mohlo budit :) my se ale vyspali skvěle :)