Recenze

HodnoceníHOTEL BERG

Zpět

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 99 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (99)

Filtry

  • Dana Krištofičová

    ?

    jednotlivec, 6. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Rozhodně se mi líbil pobyt, poskytované služby a vstřícný personál. A za zmínku stojí i vynikající kuchyně.
    • Trochu více dbát na čistotu v pokojích.
  • Frantisek

    ?

    dospělý pár, 28. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

    HOTEL BERG

    Odpověď od hotelu

    HOTEL BERG

    Zdravíme, děkujeme za Váš čas při sepsání recenze a těšíme se na Vaši další návštěvu...
    Team hotelu berg.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velké welness a dobrá kuchyně.
    • Welness by mohlo být otevřeno déle (např. do 23 hod.), aby zákazník stihl v klidu u vás večeři i to skvělé welness.
  • ZDENEK NOVÁK

    ?

    dospělý pár, 19. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je v pěkném prostředí, velmi vkusně zařízený a vybavený, včetně wellnes. Přestože nevařil šéfkuchař ale majitel hotelu, bylo jídlo skvělé. Personál je milý a vstřícný, masérka excelentní.
      Novákovi
    • Nemáme moc rádi pana FRČ, takže ho nemusíme potkávat na každém kroku, ale to je samozřejmě naprosto podružné a náš pobyt to nijak neovlivnilo.
    HOTEL BERG

    Odpověď od hotelu

    HOTEL BERG

    Zdravíme Vás v novém roce, děkujeme za Vaši recenzi a slova chvály o naší česnečce., personál byl potěšen.
    Team hotelu BERG.

  • Jana Terebesiova

    ?

    dospělý pár, 14. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Andrea Pavolková

    ?

    jednotlivec, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

    HOTEL BERG

    Odpověď od hotelu

    HOTEL BERG

    Děkujeme za Váš čas a vážíme si Vaši recence. Přejeme krásné dny. Team HOTELU BERG

  • VÁCLAV ŽIŽLAVSKÝ

    ?

    dospělý pár, 10. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

    HOTEL BERG

    Odpověď od hotelu

    HOTEL BERG

    Děkujeme za Váš čas a vážíme si Vaši recence. Přejeme krásné dny. Team HOTELU BERG

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobře vybavený hotel blízko u jezera. Hotelový bazén je bezvadný, voda teplá a čistá.
      Vířivka je skvělá. Snídaně formou bufetu. Výběr široký. Chodili jsme hned ráno, nemůžeme posoudit, jak to bylo později, ale ráno bylo všeho dostatek.
    • V pokoji 201 malý sprchový kout. Čvrtkruh o straně 70 cm je opravdu málo. Měli jsme pokoje dva, ve druhém byl 90 cm, tedy dostačující. Ještě nás překvapila absence výtahu.
    HOTEL BERG

    Odpověď od hotelu

    HOTEL BERG

    Děkujeme za Váš čas a vážíme si Vaši recence. Hotel je původně z 1935 a konstrukce nám na některých místech nemožnily vše rekonstruovat vše dle našich Vašich představ. Přejeme krásné dny. Team HOTELU BERG