Recenze

HodnoceníHotel Bystré

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 83 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (83)

Filtry

  • Luboslav Gerneš

    ?

    dospělý pár, 22. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dagmar Jarošová

    ?

    dospělý pár, 9. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt byl super. Určitĕ se ram vrátím. A protože mam čtyři vnoučata- 4,3,2,1 rok tak přijedu s nimi a nebo pošlu dcery s dĕtmi, protože pro déti je to tam značka IDEÁL. Dékujem moc za bazen, je bezva. Jen me trošku zklamala posilovna, ktera moc nefunguje. Jídlo super a obsluha nemĕla chybu.
  • Dagmar Karasová

    ?

    jednotlivec, 1. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel byl čistý, pokoje pohodlné v noci nebyl nikdy rušen noční klid. Kuchyně byla výborná, jídlo chutné, vkusně servírované a výběr dostačující. Já osobně mám určitou dietu a vždy jsem si vybrala.
      Ve wellnes zóně bylo čisto, v bazénu čistá a příjemně teplá voda. Po objednání na recepci jsme měli vždy vstup bez problémů.
      Personál ochotný a velmi vstřícný. Ve všem nám vyhověli.
      Samo městečko Bystré je velmi pěkné jak původní starší domy pěkně udržované v původním stylu, tak novější zástavba. Majitelé mají pěkně upravené okolí svých domků, hlavně zahrádky.
    • Není co vytknout.
  • Jana Rychtaříková

    ?

    jednotlivec, 29. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    celkové hodnocení je kladné
    • Ocenila jsem bazen s mořskou vodou
    • jediné co mi vadilo že hotel nemá výtah takže kufry jsme nosili až do 2 patra
  • Marie Patřínová

    ?

    jednotlivec, 14. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • již poněkolikáté jsme
      byli velice spokojeny, proto se rádi vracíme.
  • Jonášková Hana

    ?

    dospělý pár, 11. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vybrala jsem hotel pro možnost wellnesu a to hlavně bazénu.
    • Nepředpokládali jsme, že bude hodně malých dětí. Jídlo hodně průměrné a předem objednaná vířivka nebyla personál zapomněl připravit.
  • Anna Tumova

    ?

    jednotlivec, 22. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc se nám tam líbilo, byli jsme velmi spokojeni.Čisté a útulné pokoje,milý a ochotný personál.
    • bazén a vířivka pro děti výborná zábava i v deštivém počasí
      hotel je na dobrém místě,je zde mnoho možností na procházky v Bystrém i blízkém okolí.
    • nemám žádné připomínky,vše bylo perfektní
  • Petra Trojakova

    ?

    jednotlivec, 10. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alena Pokorná

    ?

    jednotlivec, 4. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • S ubytováním jsem byla spokojená, pokoje jsou prostorné, čisté, vybavenost odpovídala mým požadavkům. Nejvíce hodnotím možnost využít bazén s mořskou vodou, voda byla teplá. Jídlo v restauraci bylo chutné, dalo se vybrat z velmi dobré nabídky. Obsluha vynikající. Celkově jsem byla s pobytem spokojená a doporučím ho přátelům.