Recenze

HodnoceníHotel Bystré

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 85 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (85)

Filtry

  • Marie Šulcová

    ?

    jednotlivec, 18. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt ve Vašem hotelu se nám se sestrou moc líbil.Strava,personál super .Čisté pokoje. Bazén velký.Byly jsme velice spokojeni.
  • Irena

    ?

    jednotlivec, 8. srpna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • S pobytem jsem byla velmi spokojena,na recepci i v restauraci příjemná děvčata,se vším nám poradily/výlety i pěší turistiku. v hotelu je parádní bazén s mořskou vodou/moc jsem si ho užila/,také výřivka a sauna .Pro děti je tam krásná hrací místnost.Myslím,že jak senioři,tak i rodiny s dětmi si pobyt užijí. Určitě se tam budu ráda vracet.
    • Žádné mě nenapadá......a snad možná to tropické počasí,ale za to v hotelu teda opravdu nemohou.
  • Jaroslava

    ?

    dospělý pár, 12. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Přístup personálu. Velmi dobré jídlo. Pěkný bazén a virivka. Velký a dobře vybavený pokoj. Krásné městečko. Nádherná příroda.
    • Moc schodů.
  • Blanka

    ?

    dospělý pár, 24. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbili se nám vše. Neměli jsme žádné připomínky.
    • Nic nás nenapadá.
  • Šárka

    ?

    rodina s malými dětmi, 29. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Quido MC

    ?

    dospělý pár, 27. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dokonalá čistota, příjemný ale nikoli vlezlý personál, systém koupání v bazénu, poličské pivo, chutné jídlo. Nejlepší poměr cena/kvalita, jaký jsme doposud v ČR zažili.
  • Eva Řehořková

    ?

    jednotlivec, 9. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícný a ochotný personál
      Dobré jídlo
      Skvělé sportovní vyžití
      Dobře udržovaný bazén
    • Pro seniory mnoho schdů
  • Pavel Winkler

    ?

    dospělý pár, 18. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celý pobyt
    • Neovlivnitelne počasí na pěší výlet
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Policske pivo. Bazén. Vyrivka.pokoj c 401. Klid a pohodě.
  • Zdeňka Cízlová

    ?

    dospělý pár, 25. listopadu 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt neměl chybu rádi se tam někdy opět vrátíme.