Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 36 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    95%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (18)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 25. září 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den,
    ubytování v Hotelu Concertino Zlatá Husa, splnilo naše očekávání na 101 %, personál velmi milí, paní na recepci ochotná, milá, a co se týče masáží také jen pozitivní zkušenost.
  • Hana

    ?

    skupina přátel, 21. září 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásné město, krásný hotel, výborná strava .
    • Hotel - bezvadné ubytování, výborná kuchyně, ochotný personál .
      Město - spousta krásných budov a památek, pohodový život ve městě (spousta pekáren, cukráren, restaurací, ..) .
    • Vypuštěný Malý Vajgar a to že Nežárka byla cítit . Myšleno samozřejmě s nadsázkou, není to kritika, chápu, že je to potřeba udělat .
  • Hana Kunclová

    ?

    skupina přátel, 20. září 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme sklamane ubytováním i přístupem personálu, hlavně při nástupu, kde nebylo nic dostatečně vysvětleno
    • V sobotu nástup, masáže v pondělí večer před odjezdem, personál laxni klíče od pokoje nefunkční museli jsme žádat o nové, pokoj malý tmavý málo vybavený na relax, úklid nic moc, ve sprše padal držák na sprchu, záchod se hybal, byli jsme sklamane z ubytování i přístupu personálu
  • Marie Trinerová

    ?

    skupina přátel, 18. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • milý a vstřícný personál, služby ( masáže) perfektní
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 7. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobré jídlo
  • Ivana Konečná

    ?

    skupina přátel, 12. dubna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jeden z nejhezčích hotelů,co jsme s kamarádkami navštívily. Nízký počet hvězdiček za komfort je z toho důvodu,že spaní na rozložené sedačce,kdy prví část je tvrdá,pak měkká a ležíte prakticky na zemi,nepovažuji za plnohodnotné lůžko za plnou cenu a ještě teď (věk 55+) mě bolí záda
    • krásné hotelové prostory,velice milý veškerý personál,skvělé jídlo, umístění hotelu v centru,přitom klid a pohoda
    • třetí naprosto nevyhovující lůžko
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 28. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 26. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super pobyt
    • Ochota, vstřícnost personálu
    Hotel Concertino Zlatá Husa

    Odpověď od hotelu

    Hotel Concertino Zlatá Husa

    Děkujeme Vám za návštěvu.

  • Darina

    ?

    skupina přátel, 18. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Kľud, pokoj, útulnosť, strava, služby... super
    • zrovna naša izba bola pomerne malá.... sa mi zdalo
    Hotel Concertino Zlatá Husa

    Odpověď od hotelu

    Hotel Concertino Zlatá Husa

    Mnohokrát děkujeme za Vaši návštěvu i hodnocení.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 28. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel včetně služeb i kuchyně na úrovni. Jindřichův Hradec je velmi krásné a upravené město. Spousty památek. Ideální na turistiku.