Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 36 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    95%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (398)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří

    ?

    dospělý pár, 26. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Okolí
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byl to krásný prodloužený víkend až na to počasí, ale to nikdo z nás neovlivní. Výhodou je ubytování v centru a hodně možností k návštěvám do okolí. Výhodou jsou podzemní garáže pro návštěvníky hotelu, kterých jsme také využili. Jídlo byl chutné a bylo ho více než dost. Celkově jsem moc spokojeni.
    • Líbil se nám pokoj, čistota nejen na pokoji, ale v celém hotelu. Milá byla i pozornost ve formě 0,7 l vína na pokoji, hotel je umístěn na strategickém místě a celkově je velmi hezký.
    • je škoda, že mezi procedurami si nemůžeme vybrat. Ani jeden z nás nemůže do sauny - zůstalo nevyužito.
  • Věra Tomášů

    ?

    dospělý pár, 19. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme ve Vašem hotelu maximálně spokojeni dokonce jsem zde byla požádána o ruku od mého přítele.
    • Personál je opravdu na svém místě ochotní,vstřícní
    Hotel Concertino Zlatá Husa

    Odpověď od hotelu

    Hotel Concertino Zlatá Husa

    To nás moc těší a gratulujeme. To tedy musel být skvělý víkend ??

  • Ivan Kříž

    ?

    dospělý pár, 19. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Veškerá spokojenost. Hotel, služby i jídlo.
    Hotel Concertino Zlatá Husa

    Odpověď od hotelu

    Hotel Concertino Zlatá Husa

    Mnohokrát děkujeme za návštěvu

  • Staňka

    ?

    jednotlivec, 10. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Špatně postele a lampy na čele postelí, přímo nad hlavou kalamita ????,nemluvě o estetické stránce.
      Stále nepřítomný recepční se vzkazem příjdu hned ? A nejde....
      V předchozích dnech jsme byli hosty ve Vašem hotelu v Železné Rudě, tam naprostá spokojenost.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Concertino je velmi krásný, čistý a tichý. Personál velmi vstřícný a ochotný.
    Bydlení v hotelu přispělo k mé celkové spokojenosti s týdenním pobytem v Jindřichově Hradci.
    • Líbila se mi dobře udržovaná muzea včetně odborných výkladů průvodců. Také velkým kladem je starobylé centrum města.
    • Někde jsem postrádala směrovky a informační tabule. Nedá se projít kolem celého Velkého Vajgaru. Chtělo by to udržovaný chodníček nejen pro návštěvníky JH.